Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Opel varastoautojen tyhjennysmyynti

Opel varastoautojen tyhjennysmyynti

Tuhansien eurojen alennukset ja 0% korko

Opel varastoautot myydään nyt isoin alennuksin!

Oulun ja Rovaniemen myymälöissä olevat uudet Opel-autot myydään nyt tuhansien eurojen alennuksella.  Loppuunmyynnin kiihtyessä suosittuja malleja on vain enää muutamia jäljellä. Toimi nopeasti ja hyödynnä tuntuvat etusi!

Katso kaikki uudet Opelit tästä

Rahoituskorko 0 % (+kulut)

Kaikkiin varastossa oleviin uusiin Opel-henkilöautomalleihin saat nyt 0 % rahoituskoron.* Haemme luottopäätöksen puolestasi, sinä voit rauhassa keskittyä tulevaan autoosi.

Kysy lisää Opel-myyjiltämme Oulusta tai Rovaniemeltä.

*Rahoitusesimerkki 0 %: kokonaishinta toimituskuluineen alkaen 19 904,65 €, korko 0 %, perustamiskulu 249 €, käsittelymaksu 12 €/kk, luottoaika 72 kk, käsiraha 4 900 €, luoton määrä 15 005,00 €, kk-erä 149,38 €, suurempi viimeinen erä 5 500 €, luotto+luottokustannukset yhteensä 16 118,00 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1,8 %. Edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö: Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA.

Opel Crossland X ja Astra 3000€ alennuksella

Opel Crossland X – Vain 3 kpl jäljellä
Sinulle suunniteltu. Työaika, vapaa-aika, meidän aika, oma aika… Crossland X on valmiina mihin tahansa poikkeuksellisen monikäyttöisyytensä, luokkansa johtavien innovaatioiden ja selkeän katumaasturille ominaisen muotoilunsa ansiosta.

Alk. 199€/kk

Katso Opel Crossland X:t tästä

Opel Astra – Vain 5 kpl jäljellä
Tyylikäs, dynaaminen ja innovatiivinen. Nyt jännittävämpi, kuin koskaan aiemmin. Uusi 5-ovinen Astra tekee vaikutuksen saksalaisella insinööritaidolla, luokkansa johtavilla innovaatioilla.

Alk. 199€/kk

Katso kaikki Opel Astrat tästä

Opel Grandland X, Insignia ja Combo Cargo 4000€ alennuksella

Opel Grandland X – Vain 1 kpl jäljellä
Tämä kiehtova katumaasturi vetää katseita puoleensa terävien linjojensa, muhkean olemuksensa ja urheilullisen asenteensa ansiosta. Täydellinen kaikista kulmista, sisältä ja ulkoa!

Alk. 299€/kk

Katso kaikki Opel Grandland X:t tästä

Combo Cargo – Vain 1 kpl jäljellä
Oivallista joustavuutta – niin ihmisten kuin tavaroiden kuljettamisessa. Uusi Combo Cargo sopii erinomaisesti jokapäiväisiin ajoihisi.

Alk. 299€/kk

Katso kaikki Opel Cargot tästä

Opel Vivaro ja Movano 5.000€ alennuksella

Opel Vivaro – Vain 4 kpl jäljellä
Vivaro vie yritystäsi eteenpäin. Siinä on erittäin monikäyttöinen tavaratila ja saksalaisen normin mukaiset turvallisuusominaisuudet ja se toimii liikkuvana toimistona. Niin käytännöllinen, älykäs ja tyylikäs, että siitä on vaikea lähteä pois!

Tommi kävi koeajamassa Opel Vivaron meillä. Lue kokemuksesta täältä.

Alk. 299€/kk

Katso kaikki Opel Vivarot tästä

Opel Movano – Vain 3 kpl jäljellä
Movano on kantavuudeltaan ja muunneltavuudeltaan luokkansa kärkeä. Ergonomisesti optimoiduissa sisätiloissa on panostettu myös kuljettajan mukavuuteen.

Alk. 299€/kk

Katso kaikki Opel Movanot tästä

Auto kotiin toimitettuna

Rinta-Jouppi Express -palvelun ansiosta voit ostaa meiltä auton alusta loppuun kotoa käsin. Samalla hoituu myös vanhan auton antaminen vaihdossa. Palvelu perustuu molemmin puoliseen luottamukseen, joten voit sopia myyjän kanssa kaiken allekirjoitusta vaille valmiiksi puhelimitse tai sähköpostilla. Saat auton ja kauppakirjan haluamaasi paikkaan ja mahdollinen vaihdossa antamasi auto haetaan meille puolestasi. Voimme myös lunastaa mahdollisen vanhan autovelkasi ja siirtää sen uuden autosi rahoitussopimukseen.

Lue lisää täältä