Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Opel varastoautojen tyhjennysmyynti

Opel varastoautojen tyhjennysmyynti

Tuhansien eurojen alennukset ja 0% korko

Opel varastoautot myydään nyt isoin alennuksin!

Oulun ja Rovaniemen myymälöissä olevat uudet Opel-autot myydään nyt tuhansien eurojen alennuksella.  Onko valintasi näppärä Opel Corsa, tyylikäs Opel Insignia tai kenties upea Opel Grandland X?

Kaikki uudet Opelit

Rahoituskorko 0 % (+kulut)

Kaikkiin varastossa oleviin uusiin Opel-henkilöautomalleihin saat nyt 0 % rahoituskoron.* Haemme luottopäätöksen puolestasi, sinä voit rauhassa keskittyä tulevaan autoosi.

Kysy lisää Opel-myyjiltämme Oulusta tai Rovaniemeltä.

*Rahoitusesimerkki 0 %: kokonaishinta toimituskuluineen alkaen 19 904,65 €, korko 0 %, perustamiskulu 249 €, käsittelymaksu 12 €/kk, luottoaika 72 kk, käsiraha 4 900 €, luoton määrä 15 005,00 €, kk-erä 149,38 €, suurempi viimeinen erä 5 500 €, luotto+luottokustannukset yhteensä 16 118,00 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1,8 %. Edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö: Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA.

Opel Corsa 2000€ alennuksella

Opel Corsa
Tutustu Opel Corsaan – Saksalaiseen kaupunkiautoon, joka on valmis tulevaisuuteen. Siinä yhdistyvät päivittäisen ajon mukavuus ja jännittävä ison auton tekniikka.

Alk. 149€/kk

Opel Corsa

Opel Crossland X ja Astra 3000€ alennuksella

Opel Crossland X 
Sinulle suunniteltu. Työaika, vapaa-aika, meidän aika, oma aika… Crossland X on valmiina mihin tahansa poikkeuksellisen monikäyttöisyytensä, luokkansa johtavien innovaatioiden ja selkeän katumaasturille ominaisen muotoilunsa ansiosta.

Alk. 199€/kk

Opel Crossland X

Opel Astra
Tyylikäs, dynaaminen ja innovatiivinen. Nyt jännittävämpi, kuin koskaan aiemmin. Uusi 5-ovinen Astra tekee vaikutuksen saksalaisella insinööritaidolla, luokkansa johtavilla innovaatioilla.

Alk. 199€/kk

Opel Astra

Opel Grandland X, Insignia ja Combo Cargo 4000€ alennuksella

Opel Grandland X
Tämä kiehtova katumaasturi vetää katseita puoleensa terävien linjojensa, muhkean olemuksensa ja urheilullisen asenteensa ansiosta. Täydellinen kaikista kulmista, sisältä ja ulkoa!

Alk. 299€/kk

Opel Grandland X

Insignia
Dynaamista muotoilua, erinomainen liitettävyys ja älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät – Insignia suorastaan puhkuu intoa päästä tien päälle.

Alk. 299€/kk

Opel Insignia

Combo Cargo
Oivallista joustavuutta – niin ihmisten kuin tavaroiden kuljettamisessa. Uusi Combo Cargo sopii erinomaisesti jokapäiväisiin ajoihisi.

Alk. 299€/kk

Opel Cargo

Opel Vivaro ja Movano 5000€ alennuksella

Opel Vivaro
Vivaro vie yritystäsi eteenpäin. Siinä on erittäin monikäyttöinen tavaratila ja saksalaisen normin mukaiset turvallisuusominaisuudet ja se toimii liikkuvana toimistona. Niin käytännöllinen, älykäs ja tyylikäs, että siitä on vaikea lähteä pois!

Alk. 299€/kk

Opel Vivaro

Opel Movano
Movano on kantavuudeltaan ja muunneltavuudeltaan luokkansa kärkeä. Ergonomisesti optimoiduissa sisätiloissa on panostettu myös kuljettajan mukavuuteen.

Alk. 299€/kk

Opel Movano

Auto kotiin toimitettuna

Rinta-Jouppi Express -palvelun ansiosta voit ostaa meiltä auton alusta loppuun kotoa käsin. Samalla hoituu myös vanhan auton antaminen vaihdossa. Palvelu perustuu molemmin puoliseen luottamukseen, joten voit sopia myyjän kanssa kaiken allekirjoitusta vaille valmiiksi puhelimitse tai sähköpostilla. Saat auton ja kauppakirjan haluamaasi paikkaan ja mahdollinen vaihdossa antamasi auto haetaan meille puolestasi. Voimme myös lunastaa mahdollisen vanhan autovelkasi ja siirtää sen uuden autosi rahoitussopimukseen.

Lue lisää