Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Suosittu Peugeot SUV -mallisto heti toimitukseen!

Suosittu Peugeot SUV -mallisto heti toimitukseen!

Myymälästämme alkaen hintaan 21.675€

SUV-mallistosta löydät juuri mielesi mukaisen ja tarpeisiisi sopivan katumaasturin

Monipuoliseen SUV-mallistoon kuuluvat 2008, 3008 ja 5008-mallin katumaasturit.  SUV-malleissa yhdistyy vankkuus tyylikkyyteen. Muotoilussa erottuu korotettu maavara, vaakasuora konepelti, pystysuuntainen etusäleikkö ja vahvistetut pyöränaukot. SUV-mallit tarjoavat ajoelämyksen vailla vertaa joka sinun on koettava itse!

Alla olevasta linkistä tutustumaan Peugeot SUV-mallistoon.

Tutustu Peugeot SUV-mallistoon tästä

 • Peugeot 2008

  PEUGEOT 2008 on huippumoderni SUV-malli, joka tarjoaa uudenlaisen ajoelämyksen. Se on varustettu ainutlaatuisella PEUGEOT i-Cockpit® 3D -ohjaamolla ja uusimmilla ajoavustimilla. PEUGEOT 2008 antaa vapauden valita kolmen tehokkaan voimalinjan väliltä: täyssähkö, bensiini tai diesel.

  Tutustu Peugeot 2008-mallistoon tästä

 • Peugeot 3008

  PEUGEOT 3008 SUV on sulavalinjainen ja erottuva katumaasturi. Se on näyttänyt luonteensa ja vakuuttanut koeajolla niin asiakkaat kuin autotoimittajat. Tehokkaiden DIESEL- ja BENSIINI moottoreiden rinnalla valittavana on myös LADATTAVA HYBRIDI -moottori.

  Tutustu Peugeot 3008-mallistoon tästä

 • Peugeot 5008

  PEUGEOT 5008 SUV on kehitetty aikaansaamaan mahdollisimman vahva ajoelämys. Modernit linjat tekevät vaikutuksen ensisilmäyksellä. Tähän 5-7-paikkaiseen SUV:hen on yhdistetty erittäin onnistuneesti ison auton tyylikkyys ja erinomaiset ajo-ominaisuudet. Eipä ihme, että Tuulilasi valitsi Peugeot 5008 SUV:n Vuoden Valinnaksi 2017 Perheauto-kategoriassa.

  Tutustu Peugeot 5008-mallistoon tästä

Kysy lisää Peugeot myyjiltämme!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero
Tai täytä alla oleva yhteydenottolomake niin otamme sinuun yhteyttä.