Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Pössl-retkeilyautojen uutuudet 2022

Pössl-retkeilyautojen uutuudet 2022

Pössl on saksalainen retkeilyautojen valmistaja, joka on alansa edelläkävijä ja ylivoimaisesti suosituin, Euroopan markkinajohtaja suurimmalla retkeilyautovalikoimallaan.  Pössl uuden sukupolven ajoneuvoille on tyypillistä näkyvyys koko ajoneuvon läpi edestä taakse ja takaa eteen sekä kaapistojen yhtenäinen optinen ulkoasu.

Vuoden 2022 mallisto

Pössl-retkeilyautot ovat saavuttaneet suuren suosion myös Rinta-Joupin Autoliikkeen asiakkaiden parissa ja autot on usein myyty jo ennen, kuin ne ovat saapuneet varastoon. Tänä vuonna kysyntään on vastattu ja myynnissä on lähes 20 mallin valikoima. Lisäksi suuri osa tarjolla olevista Pössl-retkiautojen uutuuksista on varustettu automaattivaihteistolla. Pössl-retkeilyautot on rekisteröity enimmillään neljälle hengelle, lukuun ottamatta Summit-sarjaa, jonka malleja on mahdollista varustella jopa viidelle hengelle.

Katso valikoima

SUMMIT PRIME

Summit Prime on ainutlaatuisella konseptilla toteutettu retkeilyauto – todellista retkeilyautojen aatelistoa! Premium-luokan auton upeat yksityiskohdat lisäävät viihtyisyyttä ja kohottavat arjen yläpuolelle. Suuri kattoikkuna tuo luonnonvalon sisälle autoon. Epäsuora valaistus ja led-tunnelmavalot viimeistelevät korkeatasoisen lomaelämyksen.

  • Pohjaratkaisut: 7
  • Vuodepaikkoja: 2 (+1)

 

Katso valikoima

Kysy lisää matkailuajoneuvomyyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu