Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltotuote - PRO-TEC -lisäaineet pidentävät moottorin käyttöikää

PRO-TEC -lisäaineet pidentävät moottorin käyttöikää

Valitse sinun autollesi juuri oikea PRO-TEC -lisäaine

Pro-Tec -lisäaineet oikea valinta moottorillesi

Moottoreille tarkoitetut PRO-TEC -lisäaineet ovat kuin auton omat vitamiinit. Riippuen lisäaineesta, ne huolehtivat moottorin voitelusta, puhdistuksesta, neutralisoinnista sekä suojauksesta. Autoille tarkoitettuja lisäaineita löytyy markkinoilta paljon. Mutta miten osata valita juuri se oikea lisäaine, jonka oma auto tarvitsee.

Rinta-Joupin huollossa myytävillä PRO-TEC -lisäaineilla saadaan epäpuhtaudet pois moottorista ja polttoainejärjestelmästä. Ne palauttavat tehokkaasti moottorin tehot, poistavat jäätymisongelmat ja pienentävät päästöarvoja sekä polttoainekulutusta.

protec_lisäaineet

Valitse sinun autollesi juuri oikea PRO-TEC -lisäaine

•Kuluttaako autosi liikaa öljyä?

Valitse Engine Flush (EF). Se on tehokas ja turvallinen TUV-sertifioitu voitelujärjestelmän puhdistusaine, joka puhdistaa tehokkaasti karstaa koko
öljy-ja voiteluainejärjestelmästä. Neutralisoi haitallisia happoja moottorista ja parantaa vanhan moottoriöljyn voitelukykyä puhdistuksen aikana. Puhdistusaine ei sisällä yksinkertaisia alkoholeja eikä liuotinaineita. Tuote soveltuu henkilöautoihin, hyötyajoneuvoihin, bensiini-ja dieselmoottoreihin, manuaalivaihteistoihin, tasauspyörästöihin,
moottoripyöriin, kilpa-ajoneuvoihin, laivoihin, veneihin ja ruohonleikkureihin.

•Äänekäs ja epätasainen moottorikäynti?

Hiljennä ja tasaa moottorin ääntä valitsemalla Nano Engine Protect & Seal (NEPS). Tehokas nanopinnoite, joka suojaa koko öljyjärjestelmän sisäpinnat ja esim. tasauspyörästöt ja manuaalivaihteistot. Tuote varmistaa myös tiivisteiden, akselitiivisteiden ja O-renkaiden notkeuden. Suorituskyky paranee, pidentää moottorin käyttöikää ja on erittäin tehokas suoja kulumista vastaan. Suoja-aine soveltuu käytettäväksi 4-tahtisten bensiini- ja dieselmoottoreiden voitelujärjestelmissä. Soveltuu yleiskäyttöön sekä bensiini- ja diesel-polttoainejärjestelmille.

•Kosteutta tankissa ja hyytymistä havaittavissa?

Valitse Fuel Line Cleaner (FLC). Tämä bensiinipolttoainejärjestelmille tarkoitettu tehopuhdistusaine poistaa kosteuden järjestelmästä tehokkaasti aina säiliöstä palotiloihin.
Se poistaa lisäksi hartsin ja tahmeuden kaasuttimesta ja suuttimista. Hiilenjäämät ja noki poistuu tämän tuotteen avulla koko ylemmän sylinterin alueelta. Tuote voitelee ja suojaa polttoainejärjestelmän. Tuote soveltuu henkilöautoihin, hyötyajoneuvoihin, kaikkiin bensiinimoottoreihin, kuten
moottoripyöriin, kilpa-ajoneuvoihin, veneisiin, ruohonleikkureihin.

Common Rail Diesel System Clean & Protect (CRDSC) on dieselmoottoreille tarkoitettu kosteudenpoistaja, joka säännöllisesti käytettynä vähentää polttoaineen kulutusta. Tuote poistaa haitallisen veden ja kosteuden polttoainejärjestelmästä.  Tämä TUV sertifioitu tuote on suunniteltu täyttämään tiukimmatkin dieseljärjestelmien vaatimukset. Tuotetta suositellaan käytettäväksi autoissa, joissa on pitkät huoltovälit. Tuote talaa täydellisen voitelun koko järjestelmässä varsinkin polttoainepumpussa.
Tuote soveltuu kaikille dieselkäyttöisille moottoreille joko common rail- tai pumppusuutinjärjestelmille. Suositellaan käytettäväksi turbo-, katalysaattori- tai hiukkassuodatinmoottoreissa.

•Päästöt liian korkeat?

Ajan myötä polttoaineen kulutus lisääntyy, suorituskyky heikentyy ja pakokaasupäästöt kasvavat. Jos autosi ei ole läpäissyt katsastuksen pakokaasujen päästömittausta, valitse OXICAT Oxygen Sensor & Catalytic Converter Cleaner (OXI).
Tämä puhdistusaine on tarkoitettu lambda-anturille ja katalysaattorille. Se puhdistaa turvallisesti ja tehokkaasti karstaa ja hiukkasia lambda-anturista,
turboahtimista ja EGR-venttiilistä. Säännöllinen käyttö suojaa pakokaasujärjestelmää likaantumiselta, lisää polttoainetehokkuutta,
optimoi moottorin suorituskykyä ja varmistaa katalysaattorin ja lambda-anturin toimivuuden. Soveltuu bensiini-, diesel- ja hybridimoottoreille.

•Pidennä hiukkassuodattimen käyttöikää

Hiukkassuodattimet maksavat satoja, jopa tuhansia euroja. Pidennät hiukkassuodattimen käyttöikää käyttämällä DPF Super Clean High Power-Diesel Particle Filter-tuotetta.
Cleaner DPF High Power Cleaner on dieselhiukkassuodattimille suunniteltu erityinen lisäaine, joka toimii regeneraation apuna. Pienentää kerääntyneen noen syttymislämpötilaa
hiukkassuodattimessa, tämä takaa pysyvän ja täydellisen suodattimen puhdistumisen ajon aikana myös ajettaessa lyhyitä matkoja. Taloudellisin tapa hiukkassuodattimen puhdistukselle ja suojaamiselle! Tuotetta voidaan käyttää kaikissa dieselmoottoreissa ja sekoittaa kaikkien dieselpolttoaineiden kanssa.
Tuote soveltuu kaikkiin dieselmoottoreihin, joissa on hiukkassuodatin.

Varaa aika lähimpään huoltoon tästä

Rinta-Jouppi Toimipisteet

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Tutustu muihin kampanjoihin

Peugeot Style-mallit kesäedulla
Vakuutustarjous matkailuautoille ja matkailuvaunuille
Vakuutustarjous: Kaskovakuutus nyt -20% alennuksella!
Rahoitustarjous uuteen Mitsubishi-mallistoon

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu