Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Rajattu erä vähän ajettuja Toyota Camry -hybridejä

Rajattu erä vähän ajettuja Toyota Camry -hybridejä

Tyyliä, laatua ja suorituskykyä

Itsevarmaa ylellisyyttä suomalaisten luottomerkiltä

Toyota Camry Hybridissä tyylikkyys ja suorityskyky yhdistyvät luotettavuuteen. Hienostunut sedan tarjoaa luksusluokan mukavuutta ja älykästä teknologiaa. Kun haluat nauttia matkasta, valintasi on Camry!

Meiltä nyt rajattu erä näitä vähän ajettuja luksushybridejä heti ajoon. Nappaa omasi!

Katso erän autot

Itselataava hybridi maailman johtavalta hybridivalmistajalta

Ensivaikutelman Camryssa tekevät tyylikkäät LED-ajovalot, voimakas etusäleikön muotoilu ja näyttävät vanteet. Sisäpuolella istahdat miellyttävälle nahkaverhoillulle penkille, nautit erinomaisesta ajoasennosta ja annat katseesi kiertää tyylikkään matkustamon yksityiskohdissa, jotka ovat tinkimättömästi viimeisteltyjä.

Matkaan lähdettyäsi ajamistasi tukevat Toyota Safety Sense -turvajärjestelmät sekä varustelutasosta riippuen muut älykkäät ratkaisut. 2,5-litrainen moottori tarjoaa vahvaa suorituskykyä polttoainekulutuksen pysyessä silti hyvin alhaisena. Fiilistely on taattu Toyota Touch 2 -mediakeskuksella.

Tutustu ja osta omaksesi rajatusta erästä

Rinta-Jouppi Turva – huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Jouppi Turva antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Turva-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Voit ostaa Turvan kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä.

Lue Rinta-Jouppi Turvasta lisää tästä

Ilmainen kotiintoimitus

Haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme kehittäneet Rinta-Jouppi Express -palvelun. Yli 5000 euron hintaiset vaihtoajoneuvot kuljetetaan veloituksetta kotiovellesi. Samalla hoituu mahdollisen vaihtoauton kuljetus meille. Voit myös kysellä autoista helposti lisää chatistamme klo 8-22 joka päivä!

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä