Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Rinta-Jouppi Caravan

Meiltä löydät unelmiesi matkailuauton, asuntoauton, asuntovaunun tai retkeilyauton, etsitpä sitten uutta tai vähän maailmaa nähnyttä ajoneuvoa. Matkailuajoneuvojen valikoima on laaja ja valinnanvaraa on niin merkin, ominaisuuksien, lisävarusteiden kuin hinnankin suhteen.

Vakuutustarjous matkailuauton tai -vaunun ostajalle

Laaja kasko -20 % alennuksella!

Hyödynnä tarjous

 • Rinta-Jouppi Caravan Turva

  Tarjoamme sinulle mahdollisimman turvallisen ja varman autokaupan Caravan Turva -lisäpalveluilla. Turvan ansiosta vältyt yllättäviltä korjauskuluilta. Rinta-Jouppi Caravan Turva tarjoaa turvaa ensimmäiseksi vuodeksi ja korvaa kattavasti mahdolliset korjaustarpeet, ilman minkäänlaista omavastuuta.

  Valitse sinulle sopiva Caravan Turva:

  MATKAILUAUTOT  MATKAILUVAUNUT

 • Matkailuajoneuvojen huolto

  Me Rinta-Joupilla huollamme matkailuajoneuvoja Kempeleen ja Turun toimipisteissä. Matkailuajoneuvon kunto ja toimivuus on hyvä tarkistuttaa ammattilaishuollossa vuosittain aina ennen ajokauden alkua. Matkailuautot ja asuntovaunut tarvitsevat erityistä huolta ja tiettyä osaamista. Meiltä löydät kaikki tarvittavat palvelut matkailuajoneuvollesi, sekä tarjoamme ainoana Oulun alueella myös luvanvaraiset kaasu- ja sähkötyöt.

  VARAA HUOLTO

 • Matkailuajoneuvojen lisävarusteet

  Suosituimpia matkailuajoneuvojen lisävarusteita ovat teltta, markiisi ja pyöräteline. Näiden lisäksi valikoimastamme löytyy kaikkea ilmastointilaitteista televisioihin ja muuhun teknologiaan, halutessasi paikalleen asennettuna.
  Voit tilata lisävarusteita suoraan yli 9000 tuotteen valikoiman verkkokaupasta Kempeleen myymälään tai sinua lähimpään Matkahuollon pisteeseen.

  VERKKOKAUPPA

Katso myös nämä

 • Matkailuajoneuvojen ABC

  Me Rinta-Joupilla myymme, edustamme ja huollamme kuuden eri valmistajan matkailuajoneuvoja. Matkailuajoneuvoja löytyy pääasiassa kolmea erilaista: matkailuautoja, matkailuvaunuja ja retkeilyautoja.

  LUE LISÄÄ

 • Ajoneuvomatkailijan muistilista

  Karavaanimatkailu on helppo ja kätevä tapa tutustua maailmaan niin kotikonnuilla kuin kaukaisemmillakin mailla. Tavarat kulkevat helposti mukana, joten koti on siellä missä sinäkin.

  LUE LISÄÄ

 • Matkailuajoneuvoille soveltuvat ajokorttiluokat

  Matkailuajoneuvoilla on omat vaatimuksensa ajokorttiluokkien suhteen. Useimpiin matkailuautoihin soveltuu B-luokan ajokortti, kun taas vaunu vaatii BE-luokan ajokortin.

  LUE LISÄÄ

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu