Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Rinta-Jouppi Vaihtoautot

Rinta-Jouppi Vaihtoautot

Tutustu vaihtoautojen valikoimaan

Tarvitsetko saman tien käyttöön soveltuvaa autoa pienemmällä kustannuksella? Silloin käytetty auto tai vaihtoauto on oiva vaihtoehto. Vaihtoauton ostaminen on varteenotettava vaihtoehto, jos tarvitset auton käyttöösi saman tien ja pienemmällä kustannuksella. Vaihtoautomme ovat laadukkaita, ja voit ostaa turvaksesi myös Rinta-Jouppi Vaihtoautoturvan ensimmäiseksi vuodeksi. Hyvän vaihtoauton huoltohistoria on selvillä, autoa on huollettu säännöllisesti ja sillä on ajettu moottorin elinkaareen nähden vähän.

Toivomme, että Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu vaihtoauto palvelee sinua pitkään ja uskollisesti. Jos haluat taata mielenrauhasi ennen kuin olet tullut tutuksi uuden autosi kanssa, voit ostaa meiltä autokaupan yhteydessä vaihtoautoturvan. Se antaa lisäturvaa, kun haluat nauttia huolettomista kilometreistä uudella vaihtoautollasi. Tutustu eri vaihtoehtoihin tarkemmin alla.

 • Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Premium

  Myönnämme Rinta-Jouppi Premium vaihtoautoturvan enintään 6 vuotta vanhoille ja alle 160 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille.

  Premium -sopimus kattaa laajasti auton eri osien ja järjestelmien viat ja rikkoontumiset.

  TUTUSTU

 • Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 1

  Myönnämme laajan Tason 1 vaihtoautoturvan enintään 9 vuotta vanhoille ja alle 200 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille.
  Taso 1 -sopimus kattaa laajasti auton eri osien ja järjestelmien viat ja rikkoontumiset, eikä sopimuksen piiriin kuuluviin korjauksiin liity omavastuuta.

  TUTUSTU

 • Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 2

  Vaihtoautoturva Taso 2 -sopimuksella saat ostamallesi käytetylle autolle joko vuoden tai 20 000 kilometrin kuntoturvan, joka kattaa laajasti moottorin, vaihteiston ja voimansiirron osat. Sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta.

  TUTUSTU

 • Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 3

  Tason 3 vaihtoautoturva on edullinen turva uudelle autollesi. Vaihtoautoturva on tarkoitettu enintään 300 000 kilometriä ajetuille 10-15 vuotta vanhoille ajoneuvoille. Sopimuksen voimassaolon aikainen maksimikorvaus on yhteensä 3000 euroa ja omavastuu on 99 euroa jokaisesta rikkoutumistapauksesta.

  TUTUSTU

 • Auto Ruotsista

  Tuontiauton osto on yksinkertaista. Kerrot vain, millaisen auton haluat, ja me etsimme toiveitasi vastaavan auton sekä teemme kaiken puolestasi tuoden auton Ruotsista sinulle Suomeen. Sen lisäksi meiltä löytyy myös jo valmiiksi monipuolinen tarjonta laadukkaita ja hyvin varusteltuja tuontiautoja valikoimastamme.

  TUTUSTU

 • Auto Saksasta

  Tuomme sinulle unelmiesi auton Saksasta vaivattomasti ja turvallisesti. Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä palvelemme sinua mielellämme auton tuontiin liittyvissä asioissa.

  Hanki helposti auto Saksasta ottamalla yhteyttä myyntiimme tai tule katsastamaan valikoimamme!

  TUTUSTU

Katso myös nämä

 • Kannattaako ostaa käytetty auto?

  Vaihtoauton ostaminen on varteenotettava vaihtoehto, jos tarvitset auton käyttöösi saman tien ja pienemmällä kustannuksella.

  Vaihtoautomme ovat laadukkaita, ja voit ostaa turvaksesi myös Rinta-Jouppi Vaihtoautoturvan ensimmäiseksi vuodeksi.

  LUE LISÄÄ

 • Käytetyn auton ostaminen on helpompaa kuin koskaan

  Auton ostaminen tai vaihtaminen on kiistatta yksi arjen suurimmista päätöksistä, jota ei kannata tehdä hätiköiden. Toiset haluavatkin miettiä ja punnita eri vaihtoehtoja pitkään. Halutessaan kaupat voi hoitaa autoliikkeen kanssa hyvinkin nopeasti ja helposti – liikkumatta kotoaan juuri minnekään.

  LUE LISÄÄ

 • Chat-automyynti ja chat-huoltomyynti

  Palvelemme autoilijoita henkilökohtaisesti myös verkossa. Chat-automyyynti tuo asiakkaiden saataville yli 4 000 ajoneuvoa ja mahdollistaa lähes minkä tahansa ajoneuvon antamisen vaihdossa.

  Chat-myyjämme palvelevat asiakkaita viikon jokaisena päivänä klo 8-22. Huollon chat palvelee arkisin klo 8-16.

  LUE LISÄÄ

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu