Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Roadcar-retkeilyautojen uutuudet 2022

Roadcar-retkeilyautojen uutuudet 2022

Roadcar tarjoaa vapautta neljällä pyörällä! Pössl esitteli vuonna 2015 uuden Roadcar-retkeilyautomerkin. Roadcarissa yhdistyvät laadukas työnjälki sekä erittäin kilpailukykyiset hinnat. Kompaktin kokoinen retkeilyauto on erittäin kysytty ja siitä onkin kehkeytynyt monen käyttäjän suosikkimerkki. Roadcaria on saatavana neljänä eri mallina.

Vuoden 2022 mallisto

Roadcar taipuu kokonsa puolesta kätevästi myös kaupunkimatkoille. Sisätiloiltaan auto tuntuu kuitenkin kokoaan suuremmalta. Roadcar-malleista löytyvät integroitu keittiö, tilava makuuhuone sekä kylpyhuone wc:llä ja suihkulla. Valittavana on sekä parivuodemalleja että erillisvuodemalleja. Lisäksi valikoimasta löytyy nyt myös kerrosvuodemalli. Roadcar-mallistosta löydät vaihtoehtoja sekä Fiatin että Citroenin alustalla.

Katso valikoima

ROADCAR VAN R 540

Roadcar R 540 on yhtä mukava ajaa kuin henkilöauto – vain paljon paremmin varusteltuna! Kompaktin kokoiseen retkeilyautoon on mahdutettu kylpyhuone wc:llä ja suihkulla, keittiö sekä oleskelutila. R 540 on erinomainen valinta kahdenkeskiselle matkalle, sillä auton takaosasta löytyy tilava parivuode.

  • Istumapaikkoja: 4
  • Vuodepaikkoja: 2 (+1)

 

Katso valikoima

ROADCAR VAN R 600

R 600 on huippuvarusteltu retkeilyauto. Keittiössä on iso työtaso sekä suuret kaapit kaikille ruokailuvälineille. Tunnelmallinen oleskelutila tarjoaa viihtyisät puitteet mukaviin illanviettoihin. Takana sijaitsevassa uskomattoman tilavassa parivuoteessa nukut yösi kotoisasti.

  • Istumapaikkoja: 4
  • Vuodepaikkoja: 2 (+1)

 

Katso valikoima

ROADCAR VAN R 601

Roadcar R 601 on kompakti tien päällä, mutta tarpeeksi suuri perheelle. R 601 -mallissa on peräti neljä mukavaa makuupaikkaa, jotka on sijoitettu kätevästi kahteen kerrokseen auton takaosaan. Autossa on toimiva keittiö ja pöytäryhmä, jonka äärelle mahtuu koko perhe ruokailemaan.

  • Istumapaikkoja: 4
  • Vuodepaikkoja: 4 (+1)

 

Katso valikoima

ROADCAR VAN R 640

R 640 on Roadcar-retkeilyautojen suurin malli pitkittäisillä erillisvuoteilla. Istuinryhmään on lisäksi mahdollista muuntaa yksi lisävuode. Ikkunallisesta kylpyhuoneesta löytyvät wc sekä suihku ja kylpyhuoneen puinen lattiaritilä tuntuu mukavalta jalkojen alla. Keittiössä on sopivasti laskutilaa sekä tilava jääkaappi ruokatarvikkeille. Sisätiloihin on lisäksi mahdutettu runsaasti säilytystilaa.

  • Istumapaikkoja: 4
  • Vuodepaikkoja: 2 (+1)

 

Katso valikoima

Kysy lisää matkailuajoneuvomyyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu