Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Auton romutuspalkkio jopa 2500 euroa

Auton romutuspalkkio jopa 2500 euroa

Sähköauton hankintatuen kanssa yhteensä peräti 4500 €

Edit: Romutuspalkkioon varattu valtion määräraha on varattu loppuun 29.4.2021.

Romutuspalkkio 2021 on täällä – saat palkkiota nyt enimmillään peräti 2500 euroa heti kaupanteon yhteydessä!

Olisiko aika laittaa parhaat päivänsä nähnyt auto kierrätykseen? Nyt se kannattaa – saat parhaimmillaan 2500 euroa romutuspalkkiota vaihtaessasi uuteen autoon joulukuusta 2020 alkaen! Saat palkkion, jos tällä hetkellä omistamasi auto on tullut tiensä päähän ja hankit uudeksi autoksi vähäpäästöisen auton, sähköauton, kaasuauton tai ladattavan hybridin.

Palkkion saaminen on helppoa: jätät vain vanhan autosi meille vaihdossa, ja me hoidamme romuttamisen ja paperityöt. Saat palkkion heti ostohetkellä, mikä alentaa suoraan ostosi loppusummaa. Voit antaa vaihdossa myös muita ajoneuvoja romutettavan ajoneuvon lisäksi – meillä voi aina antaa vaihdossa useamman ajoneuvon.

corolla

Saat romutuspalkkiota 1500 euroa, kun

hankit uuden vähäpäästöisen bensiini- tai dieselauton, jonka päästöt ovat enintään 120 g/km (WLTP). Tällaisia mallejamme ovat esimerkiksi pidetyt Toyota Yaris sekä Corolla, Mitsubishi Space Star, Peugeot 208, Škoda Fabia sekä Scala ja Fiat 500 ja Kia Niro hybridinä.

Saat romutuspalkkiota 2500 euroa, kun

hankit uuden täyssähköauton, ladattavan hybridin tai kaasuauton. Hybridien päästöraja on 95 g/km (WLTP). Suosittuja mallejamme ovat muun muassa Mitsubishi Outlander PHEV, Toyota RAV4, Peugeot 3008, Jeep 4xe Renegade PHEV ja Compass PHEV sekä Skodan G-Tec-kaasumallit ja ladattavat Octavia ja Superb.

Katso kaikki uudet automme

kia niro hybrid

Kampanja on voimassa vuoden 2021 loppuun tai kunnes kampanjaan varattu 8 miljoonan budjetti on käytetty. Mitä aiemmin siis tulet kaupoille, sitä varmemmin saat palkkion.

Jos hankit sähköauton, voit yhdistää palkkioon myös sähköauton 2000 euron hankintatuen, ja näin saada hankintaasi varten yhteensä 4500 euroa!

Lue lisää sähköauton hankintatuesta

Romutuspalkkion ehdot

Jotta saat romutuspalkkion, on romutettavan auton täytynyt olla romutushetkellä omistuksessasi vähintään vuoden ajan sekä liikennekäytössä ainakin jonkin aikaa edellisen vuoden aikana ja myös itse romutushetkellä. Liikennekäytössä olo tarkoittaa, että autosta maksetaan ajoneuvovero sekä vakuutus, mutta sen ei tarvitse olla tieliikennekelpoinen. Lisäksi romutettavan auton on oltava henkilöauto, joka on ensirekisteröity vuonna 2010 tai aiemmin.

Uuden auton lisäksi vaihtoehtoja palkittavalle hankinnalle ovat sähköavusteinen polkupyörä tai joukkoliikennelippu. Kampanja on toteutettu aiemminkin vuosina 2015 ja 2018, ja sen tavoitteena on vähentää liikenteen päästöjä ja uudistaa autokantaa korvaamalla vanhoja autoja uusilla, vähäpäästöisemmillä ajoneuvoilla.

Tutustu vähäpäästöisiin autoihimme

Laadukkaaseen ja laajaan vähäpäästöisten autojen valikoimaamme voit tutustua sekä verkossa että myymälöissämme!

Valitse uusi autosi valikoimastamme

 

Romutuspalkkio ja sähköauton tuki ratkaisivat uuden auton hankintapäätöksen

Merkittävät tuet auton hankintaan kannustivat Markku Kujalaa sähköauton ostoon. Hän pystyi hyödyntämään sekä sähköauton hankintatuen, että romutuspalkkion ostaessaan joulukuun alussa perheelleen sähköauton. Lue Markun autokaupasta lisää alla olevasta linkistä.

Lue koko artikkeli

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu