Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Saammeko esitellä: BMW iX3 täyssähköauto

Saammeko esitellä: BMW iX3 täyssähköauto

Nyt koeajettavana Mikkelissä ja Porissa

BMW iX3 vie sinut perille pelkällä sähköllä

Täysin uusi BMW iX3 – kaikki mitä odotat BMW:ltä, mutta täysin sähköisenä. Aina on ollut hyviä syitä valita BMW, nyt niitä on vielä enemmän. Tämän täyssähköisen mestariteoksen toimintamatka on jopa 459 kilometriä ja sähkönkulutus on alimmillaan 18,5 kWh/100 km*. Aktiiviharrastajille avara 510 litran tavaratila mahdollistaa helpon kuljettamisen.

BMW iX3 yhdistää kahden maailman parhaat puolet: BMW X3:n ajodynamiikan ja premium-laadun sekä viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikan loistavan suorituskyvyn ja tehokkuuden.

BMW iX3-malleja löytyy varastostamme. Tutustu alla olevasta linkistä lisää uutuusmalliin ja sen yksityiskohtiin ja ominaisuuksiin.

Tutustu BMW iX3 -malliin lisää tästä

Tervetuloa koeajamaan uutuusmalli meille!

BMW iX3:ssa yhdistyvät innovatiivisuus ja vahvailmeisyys. Selkeät, voimakkaat muodot antavat sille modernin ja puristisen olemuksen, ja ilmeikkäät BMW i -tehosteet korostavat tämän ensimmäisen täyssähköisen Sports Activity Vehiclen ainutlaatuisuutta. Näyttävä keula tekee heti ensi vilkaisulla vaikutuksen ennen kaikkea BMW i:lle tunnusomaisella jäähdyttimen säleiköllään, jossa on ritiläkennomainen rakenne ja vaakasuuntaiset koristepalat. Uudelleen muotoillut 20″ aerodynamiikkavanteet ja BMW i Blue -värisillä koristeosilla varustettu diffuusori jatkavat erityistä muotokieltä johdonmukaisesti auton perään asti.

Sisätilan moderni ja elegantti tunnelma muodostuu yksilöllisistä yksityiskohdista, kuten BMW i -kynnyslistoista ja vakiovarusteena olevasta Ambient-tunnelmavalaistuksesta, jonka oletusvärinä on BMW i Blue. Sähköiseen käyttövoimaan täydellisesti mukautetut mittariston ja monitoiminäytön näytöt korostavat yhdessä keskikonsolissa olevan hienostuneen BMW iX3 -tunnuksen kanssa auton ainutlaatuisuutta. Tämä kaikki ilmentää BMW iX3:n tinkimättömän sähköistävää luonnetta.

Tutustu lisää tästä

Kysy lisää BMW-myyjältä

Kysy lisää BMW-myyjiltä Porissa tai Mikkelissä.

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

BMW iX3 Charged, alk. 73.147,01 €, sis. autoveron ja toimituskulut. Virrankulutus 18,6–19 kWh/100 km, CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka 459 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähkö-ajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvien autot erikoisvarustein.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu