Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - Škoda Connect Lite & dfreeze

Škoda Connect Lite & dfreeze

Asennettuna 549€

Škoda Connect Lite & dfreeze asennettuna 549 €

Haluaisitko käyttää autosi lisälämmitintä puhelimella mistä ja milloin vain? Unohditko, minne pysäköit autosi? Haluaisitko päivittää autosi polttoainekustannusten seuraamisen tai ajopäiväkirjan pidon ruutuvihosta digitaaliseen aikaan? Olisiko mukavaa, jos huolto tekisi aloitteen, kun autosi määräaikaishuolto lähestyy? Haluaisitko hyödyntää autosi keräämää dataa ajotapasi analysointiin?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä tai ehkä, sinun kannattaa jatkaa lukemista.

ŠKODA Connect LITE

ŠKODA Connect LITE on tarkoitettu nimenomaan jo olemassa oleviin autoihin ja sen asentaminen sekä autoon että puhelimeen on erittäin helppoa. Tarvitset vain autoon DataPlugin, jonka voit hankkia lähimmästä ŠKODA-liikkeestä. Lisäksi tarvitset puhelimeen ŠKODA Connect LITE -sovelluksen, jonka saat ilmaiseksi Android- tai iOS-puhelimesi sovelluskaupasta.

Dfreeze

Dfreeeze on autoon asennettava yksikkö, mikä mahdollistaa polttoainetoimisen lisälämmittimen etäkäytön SKODA Connect LITE -älypuhelinsovelluksella. Sovelluksella voi käynnistää, sammuttaa sekä ajastaa lämmityksen tai tuuletuksen.

Dfreeeze on yhteensopiva kaikkien SKODAn tehdasasennettujen ja jälkiasennettujen Webasto -merkkisten lämmittimien kanssa. Dfreeeze ei toimi muunmerkkisten polttoainetoimisten lisälämmittimien kanssa.

Škoda autohuolto:

Vaasa Tervajoki Pori Turku Salo

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu