Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - ŠKODA iV -mallisto

ŠKODA iV -mallisto

Ladattavat hybridit Superb ja Octavia sekä täyssähköauto Enyaq

Kuvittele auto, jota ei ole tehty vain tulevaisuutta varten. Vaan sinua varten. ŠKODA iV -malliston ladattavat hybridit ja täyssähköautot ovat suunniteltu täydentämään elämääsi ja viimeistelemään ajonautintosi. Siitähän autoilussa on loppujen lopuksi kyse. Koe entistäkin laajemman ŠKODA iV -malliston ladattavat hybridit ja täyssähköautot meillä.

ŠKODA OCTAVIA iV

ŠKODA OCTAVIA iV – ladattava hybridi täyttää vaativimmatkin toiveet modernin auton ulkonäön, sisätilojen mukavuuden, uusimman tekniikan ja liitettävyysmahdollisuuksien osalta. OCTAVIA iV:n pehmeä ajonautinto on koettava itse.

Tutustu varastosta nopealla toimituksella saataviin Octavia iV-malleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

 

ŠKODA SUPERB iV

Nopea lataus ja pitkä toimintamatka sähköllä yhdistyvät hienostuneeseen muotoiluun, houkuttelevaan mukavuuteen ja moderniin tekniikkaan. ŠKODA SUPERB iV:n konepellin alta löytyy edistyksellinen sähköä hyödyntävä voimalinja, jossa sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin parhaat puolet yhdistyvät ympäristövastuulliseksi ja dynaamiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu varastosta nopealla toimituksella saataviin Superb iV-malleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

ŠKODA ENYAQ iV

Škodan ensimmäinen täyssähköinen katumaasturi

Joka solultaan sähköautoksi suunniteltu ENYAQ iV tuo uudenlaista latausta elämään – nyt myös nelivetona. Sen ainutlaatuinen tekniikka, katseita kääntävä muotoilu ja jopa 530 kilometrin* toimintamatka tarjoavat uudenlaisia kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen.

Tutustu varastosta nopealla toimituksella saataviin ENYAQ iV-malleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

Kysy lisää ŠKODA-myyjältä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Todellinen kulutus saattaa poiketa ilmoitetusta arvosta. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-myyjältä.

Kuvien autot erikoisvarustein.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu