Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - ŠKODA iV -mallisto

ŠKODA iV -mallisto

Ladattavat hybridit Superb ja Octavia sekä täyssähköauto Enyaq

Kuvittele auto, jota ei ole tehty vain tulevaisuutta varten. Vaan sinua varten. ŠKODA iV -malliston ladattavat hybridit ja täyssähköautot ovat suunniteltu täydentämään elämääsi ja viimeistelemään ajonautintosi. Siitähän autoilussa on loppujen lopuksi kyse. Koe entistäkin laajemman ŠKODA iV -malliston ladattavat hybridit ja täyssähköautot meillä.

ŠKODA OCTAVIA iV

ŠKODA OCTAVIA iV – ladattava hybridi täyttää vaativimmatkin toiveet modernin auton ulkonäön, sisätilojen mukavuuden, uusimman tekniikan ja liitettävyysmahdollisuuksien osalta. OCTAVIA iV:n pehmeä ajonautinto on koettava itse.

Tutustu varastosta nopealla toimituksella saataviin Octavia iV-malleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

 

ŠKODA SUPERB iV

Nopea lataus ja pitkä toimintamatka sähköllä yhdistyvät hienostuneeseen muotoiluun, houkuttelevaan mukavuuteen ja moderniin tekniikkaan. ŠKODA SUPERB iV:n konepellin alta löytyy edistyksellinen sähköä hyödyntävä voimalinja, jossa sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin parhaat puolet yhdistyvät ympäristövastuulliseksi ja dynaamiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu varastosta nopealla toimituksella saataviin Superb iV-malleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

ŠKODA ENYAQ iV

Škodan ensimmäinen täyssähköinen katumaasturi

Joka solultaan sähköautoksi suunniteltu ENYAQ iV tuo uudenlaista latausta elämään – nyt myös nelivetona. Sen ainutlaatuinen tekniikka, katseita kääntävä muotoilu ja jopa 530 kilometrin* toimintamatka tarjoavat uudenlaisia kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen.

Tutustu varastosta nopealla toimituksella saataviin ENYAQ iV-malleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

Kysy lisää ŠKODA-myyjältä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

ŠKODA SUPERB iV -mallisto alkaen 41 198,59 €, CO-päästöllä 23 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,0 l/100 km.

ŠKODA OCTAVIA iV -mallisto alkaen 34 973,56 €, CO-päästöllä 21 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,0 l/100 km.

ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköautomallisto alkaen 44 756,56 €, CO-päästöllä 0 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 15,8 kWh/100km.

Todellinen kulutus saattaa poiketa ilmoitetusta arvosta. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-myyjältä.

Kuvien autot erikoisvarustein.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu