Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - ŠKODA kaasuauto – Ostajalle biokaasut vuodeksi

ŠKODA kaasuauto – Ostajalle biokaasut vuodeksi

Vaihda vihreään

ŠKODA Octavia Combi G-TEC

BIOKAASUT VUODEKSI kaikille uuden ŠKODA-kaasuauton ostajille

Octavia on enemmän, Octavia G-TEC samalla myös vähemmän: kun ajat biokaasulla, hiilijalanjälkesi hipoo nollaa. Edistyksellistä teknologiaa, taloudellisuutta ja älykkäitä ratkaisuja sen sijaan löytyy runsaasti.

ŠKODA Octavia G-TEC toimii maa/biokaasulla (CNG, Compressed Natural Gas, metaani). Se on huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin perinteiset liikennepolttoaineet. CNG saadaan joko maaperästä tai se tuotetaan biokaasulaitoksessa kotimaisista, uusiutuvista raaka-aineista. 1.5 TSI G-TEC -moottori vakuuttaa alhaisella CO2-päästöllä, alhaisilla typpioksidipäästöillä ja hiukkaspäästöttömyydellään. G-TEC:in vaihteistoksi on valittavissa 6-vaihteinen manuaali tai 7-vaihteinen DSG-kaksoiskytkinautomaatti.

Auto vaihtaa automaattisesti kahden polttoainejärjestelmän välillä. CNG on ensisijainen polttoaine, sen käytöstä ilmoitetaan vihreällä merkkivalolla mittaristossa. Kummallekin polttoaineelle on oma mittari.

Miksi kaasuauto?

Puhtaammat liikkumisen ratkaisut ovat edellytys ympäristöhaasteiden ratkaisemiselle. Liikenne tuottaa noin viidenneksen maailman kasvihuonekaasupäästöistä, jotka ovat merkittävin syy ihmisen aiheuttamalle ilmaston lämpenemiselle.

Kaasuauton valitseminen kulkuneuvoksi on tehokas tapa vähentää liikenteen päästöjä sekä säästää autoilun aiheuttamissa kustannuksissa. Lisäksi kaasuautot säilyttävät jälleenmyyntiarvonsa erinomaisesti.

Kysy lisää ŠKODA myyjiltä!

Katso kaikki Skoda-kampanjat tästä.

Yhteistyössä:

 

Koko ŠKODA Octavia G-TEC mallistoomme pääset tutustumaan tästä.

ŠKODA OCTAVIA G-TEC -mallisto alkaen 27 429,10 €, CO2-päästöllä 115 g/km, kulutus 6,4 m3/100 km*. ŠKODA OCTAVIA G-TEC -malliston CO2-päästöt 115 g/km, yhdistetty EU-kulutus 6,4 m3/100 km*. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus. *Maakaasun kulutus ilmoitettu yksiköin m3/100 km.

Kampanja koskee yksityishenkilöiden uusien tilauksia. Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 1 000 kg:n tankkausmäärään saakka.

Rinta-Jouppi Toimipisteet

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Tutustu muihin kampanjoihin

PRO-TEC -lisäaineet pidentävät moottorin käyttöikää

Pro-Tec -lisäaineet oikea valinta moottorillesi Moottoreille tarkoitetut PRO-TEC -lisäaineet ovat kuin auton omat vitamiinit....

Uusi Mitsubishi ASX
Uusi Mitsubishi ASX saatavissa automaattivaihteistolla

Uusi Mitsubishi ASX nyt ennakkomyynnissä MItsubishi ASX on saatavissa nyt myös kauan odotetulla automaattivaihteistolla!...

uusi auto talveksi
Uusi auto talveksi

Uusi auto esittelykäytöstä Talvi tekee kovaa vauhtia tuloaan, ja siksi on hyvä hetken miettiä,...

Kia Sportage
Kia Sportage diesel neliveto automaatti huippuedulla!

Huippuvarusteltu Kia Sportage AWD Edition kampanjahintaan 35.390€ tai 359€/kk* • Neliveto • 7-vaihteinen automaattivaihteisto...