Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Škoda Kamiq – vuoden auto 2020 nyt myynnissä‎

Škoda Kamiq – vuoden auto 2020 nyt myynnissä‎

UUSI ŠKODA KAMIQ – Sinulle sopiva

Uudessa odotetussa crossover-katumaasturissamme yhdistyvät runsaat sisätilat kompakteissa ulkomitoissa, laadukas viimeistely sekä tekninen edistyksellisyys.

ŠKODA KAMIQ sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole aiemmin ollut tarjolla kompaktikokoisten crossover-katumaastureiden kokoluokassa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä, joka matkalla.

KAMIQ on Škodan muotokieltä ilmentävien vankkojen ja dynaamisten linjojen täydellinen yhdistelmä. Se on Škodan ensimmäinen crossover-katumaasturimalli.

 

Meiltä löytyy varastosta ŠKODA Kamiq-malleja ”heti toimitukseen”. Uuden auton saat allesi vaikka heti!

Tutustu autoihin tästä

ŠKODA KAMIQ on Vuoden Auto Suomessa 2020

Uusi ŠKODA KAMIQ on valittu Vuoden Auto Suomessa 2020 -palkinnon voittajaksi. Auto- ja liikennetoimittajien Vuoden Auto Suomessa 2020 -äänestyksessä uutuus valittiin finaaliin ja kilpailu huipentui joulukuussa 2019 järjestettävään Auto- ja Liikennegaalaan, jossa voittaja julkistettiin. Lue lisää >>

Tervetuloa koeajamaan ŠKODA KAMIQ -myymälään:

Turku

Vaasa

Pori

Tervajoki

Salo

Kaikki ŠKODA-kampanjat täältä

ŠKODA KAMIQ -mallisto alkaen 21 110,40 € CO2-päästöllä 129 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,7 l/100 km. ŠKODA KAMIQ -malliston CO2-päästöt 129-143 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 5,7–6,3 l/100 km. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

 • Tyylikkyys ja toimivuus

  Ulkopuolen muotoilu paljastaa Kamiqin kuuluvan ŠKODA-automallistoon, mutta samalla siitä huokuu myös auton yksilöllisyys. Autossa katumaasturin ominaisuudet kuten suurempi maavara ja jykevä olemus on yhdistetty kompaktin kaupunkiauton käytännöllisyyteen.

 • Lähde matkaan aina turvallisin mielin

  Kamiqissa on runsaasti erilaisia avustinjärjestelmiä, jotka tukevat ajamista, helpottavat pysäköintiä ja ehkäisevät törmäyksiä kaikilla matkoilla. Muutamia esimerkkejä avustinjärjestelmistä ovat:

  • Side assist -kaistanvaihtovaroitin
  • Peruutusvaroitin
  • Pysäköintijarruavustin
  • Pysäköintitutkat ja pysäköintiavustin
  • Automaattinen hätäjarrujärjestelmä ja ennakoiva jalankulkijasuoja
  • Kaukovaloavustin
  • Mukautuva vakionopeudensäädin
  • Kaista avustin
 • Moottorit

  Kamiqin bensiinimoottoreiden tehoversiot ovat 70 kW, 85 kW ja 110 kW. Ne takaavat erinomaisen kiihtyvyyden ja väkevän väännön.
  Autoon on tarjolla käsivalintainen 5- tai 6-vaihteinen vaihteisto, tai 7-vaihteinen DSG-vaihteisto moottorimallista riippuen.

   

Tutustu muihin kampanjoihin

Kia hybridikesä – Vaihda heti, maksa myöhemmin
Erä Škoda Octavia Combi A7 G-TEC -kaasuhybridejä
Koko kansan caravanpäivät 16.-18.7.2020
Pieni erä uusia Fiat Talento -pakettiautoja 8.075€ alennuksella