Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - ŠKODA SCALA -erä heti ajoon

ŠKODA SCALA -erä heti ajoon

Erän autot hintaan 16 900 € tai 199 €/kk*

ŠKODA SCALA – Aina valmis uuteen

Käytännöllinen ja luotettava ŠKODA SCALA on aina valmis uuteen matkaan. Nyt saat sen vähän ajettuna ja edulliseen hintaan.

Škodalla on vakaa asema yhtenä suomalaisten luottomerkeistä ja se sopiikin kaikkiin elämäntilanteisiin. Veistokselliset muodot käärivät sisäänsä tilaa, turvallisuutta ja luotettavuutta. Kun haluat laatua järkevään hintaan, valintasi on Škoda!

Nyt rajattu erä vähän ajettuja autoja hintaan 16 900 € tai 199 €/kk*

Katso erän autot

ŠKODA SCALA

Tehokkaalla bensiinikoneella varustellut Scalat tuovat ajoosi uutta nautintoa. Monikäyttöisyytensä ja tilojensa ansiosta Scala soveltuu kaikkiin elämäntilanteisiin, eikä sinun tarvitse olla huolissasi matkustajien ja tavaroiden mahduttamisesta kyytiin. Lisäksi mukavuutta tuovat elämääsi helpottavat varusteet ja ratkaisut.

Active-tason varustelulla

Varusteina mm.

  • Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin
  • Lane Assistant – Kaista-avustin
  • Swing 6,5” -audiojärjestelmä
  • LED-ajovalot
  • Ilmastointi

Katso erän autot

Rinta-Jouppi Turva – huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Jouppi Turva antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Turva-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Voit ostaa Turvan kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä.

Lue Rinta-Jouppi Turvasta lisää tästä

Ilmainen kotiintoimitus

Haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme kehittäneet Rinta-Jouppi Express -palvelun. Yli 5000 euron hintaiset vaihtoajoneuvot kuljetetaan veloituksetta kotiovellesi. Samalla hoituu mahdollisen vaihtoauton kuljetus meille.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä

Rahoituslaskelma

*Rahoitusesimerkkilaskelma: Ajoneuvon käteishinta: 16 900 €, käsiraha 1000€, rahoitettava osuus: 15 900 €, kiinteä korko 4 %, perustamiskulu 249 €, käsittelymaksu 13 €/kk, rahoitusaika 72 kk, kuukausierä: 199 €, viimeinen suurempi erä 5650 €, todellinen vuosikorko: 5,94 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 20 858,94 €. Rahoituksen edellytyksenä kaskovakuutus. Luotonantaja: LähiTapiola Rahoitus Oy Tietotie 9, 01530 Vantaa