Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Subaru Forester – 4.400€ edulla nopealle

Subaru Forester – 4.400€ edulla nopealle

Oulusta

TEHOKAS, KÄYTÄNNÖLLINEN JA TURVALLINEN

Luotettava ja voimakas aina, kun sitä tarvitaan. Forester voi vetää myös raskasta kuormaa. Kuljettaja istuu korkealla, jonka ansiosta näkyvyys on kaikkiin suuntiin hyvä. Niin kuin kaikissa Subarun autoissa, turvallisuus tulee aina ensin. Forester on saanut korkeimmat mahdollisimmat pisteet Euro NCAP:ssa lapsiturvallisuudessa.

SUBARU FORESTER Juuri nyt alkaen 39.993€. AUTOJA RAJOITETTU ERÄ! (ei sisällä toimituskuluja 600€)

AINA NELIVETOINEN
Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys. Nelivetoisella autolla ajovakaus on hyvä ja käyttäytyminen loogista ja johdonmukaista. Foresterilla on hyvä vetokyky ja erinomainen vakautusjärjestelmä turvallisempaa hinausta varten.

MAAILMAN JOHTAVA KULJETTAJAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ
EyeSight on ylimääräinen silmäpari eli kaksi kameraa, jotka kuvaavat auton etenemistä. EyeSight on 30 vuoden kehityksen tulos. Autot, joissa on EyeSight ovat puolet vähemmän osallisina onnettomuuksissa ja estävät peräänajoja ennakolta peräti 84%.

KESKITY TOIMINTAAN
Forester tarjoaa monia elämää helpottavia toimintoja. Takaovien leveät kynnyslistat auttavat ylettämään katolla oleviin tavaroihin. Kynnykset peittävien ovien ansiosta vaatteet eivät likaannu, vaikka auto olisikin likainen. Runsaasti säilytystilaa sekä mukipidikkeet.

Tutustu Subaru Forester mallistoon lisää tästä

Tutustu koko Subaru mallistoon tästä

Kysy lisää Subaru-myyjiltä

 

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Kampanja on voimassa 15.10.2020 saakka ja koskee uusia tilauksia ja rajattua erää autoja. Kulutus 8,1 l/100 km (Eu-yhd.) CO2-päästöt 185 g/km (WLTP). Kuvan auto erikoisvarustein. Subaru tehdastakuu: 3 vuotta/100.000 km.