Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Subaru Forester- ja Outback -erä

Subaru Forester- ja Outback -erä

Nelivedon ylivoimaa

Rajoitettu erä vähän ajettuja Subarun Forester- ja Outback-vaihtoautoja

Varaudu talvikeleihin Subarulla! Kun haluat autoltasi turvallisuutta ja luotettavuutta tiellä kuin tiellä, valintasi on Subaru. Subarun asiakkaat ovat yksiä merkkiuskollisimmista – mihinkäs sitä laatua vaihtamaan.

Valitset sitten Foresterin tai Outbackin, voit luottaa siihen, että auto on turvallinen, nelivetoinen ja luotettava.

Oli intohimosi hiihtäminen, pyöräily, koirat, metsästys, kalastus tai luonto – Subarulla pääsee aina.

Katso erän autot

 

Subaru Forester

Forester on luotettava ja voimakas aina, kun sitä tarvitaan. Autoa on luonnehdittu luotettavaksi työhevoseksi. Tämä lausahdus syntyi auton kyvystä vetää raskastakin kuormaa. Neliveto tarjoaa hyvän pidon ja kuljettaja saa istua korkealla, jolloin hänellä on hyvä näkyvyys kaikkiin suuntiin.

Auto sopii hyvin myös perheelliselle. Forester on aina saanut loistavat pisteet lapsiturvallisuudestaan.

Katso Forester-mallit

Subaru Outback

Outback on kaikkea mitä Subarun omistaja rakastaa. Se on vertaansa vailla turvallisuuden, tilojen ja vetokyvyn suhteen. Ihanteellinen niille, jotka etsivät autoa, joka sopii kaikkiin perheen aktiviteetteihin, suuriin tai pieniin.

Outback-malleissa yhdistyy kahden maailman parhaat puolet. Kestävä ulkomuoto yhdistettynä älykkääseen sisustukseen tekee kaikista matkoista turvallisia ja mukavia.

Katso Outback-mallit

Rinta-Jouppi Turva – huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Jouppi Turva antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Turva-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Voit ostaa Turvan kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä.

Lue Rinta-Jouppi Turvasta lisää tästä

Ilmainen kotiintoimitus

Haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme kehittäneet Rinta-Jouppi Express -palvelun. Yli 5000 euron hintaiset vaihtoajoneuvot kuljetetaan veloituksetta kotiovellesi. Samalla hoituu mahdollisen vaihtoauton kuljetus meille.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä