Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Suosikki Kia Ceed vihdoin myös ladattavana hybridinä

Suosikki Kia Ceed vihdoin myös ladattavana hybridinä

Uusi Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid — Tilava. Monikäyttöinen. Taloudellinen.

Kian ensimmäinen Euroopassa valmistettu ladattava hybridi yhdistää Sports Wagonin urheilullisuuden ja tilan hybridin ekologisuuteen. Toimintamatka pelkällä sähköllä riittää useimpien ihmisten päivittäisiin ajoihin.

Alkaen 35.390€

Farmari, tilaa jopa 1.506 litraa Sähköllä jopa 50km   CO2 29g/km

Ladattava hybridi

Ladattavassa hybridissä on hybridiauton tavoin sekä sähkö- että bensiinimoottori. Se eroaa hybridistä siinä, että plug-in-hybridi voidaan ladata latauspisteessä tai pistorasiasta sähköauton tapaan.

Kia Ceed uutuushybridin voimalinjassa yhdistyvät 8,9 kWh:n litiumpolymeeriakku, 44,5 kW:n sähkömoottori, taloudellinen 1,6-litrainen GDI-suoraruiskutusbensiinimoottori ja 6-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto.

Modernit hybridiratkaisut

Auton jarrutusjärjestelmä ottaa talteen kineettistä energiaa ja lataa akkua moottorijarrutuksen ja jarrutuksen aikana. Moottorijarrutusavustin analysoi ajoreitin ja neuvoo nostamaan jalan kaasupolkimelta oikeissa paikoissa. Virtuaalinen moottorin äänitehostejärjestelmä varoittaa jalankulkijoita pelkällä sähköllä ajettaessa.

Voit parantaa auton polttoainetaloudellisuutta valitsemalla EV tai HEV-ajotilan. Autossa olevalla Sport-painikkeella voimalinjan toiminta muuttuu tehokkaammaksi. 6-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto mahdollistaa bensiini- ja sähkömoottorien täyden tehon hyödyntämisen.

 

Kysy lisää Kia-myymälästä:

Jyväskylä

Mikkeli

Keuruu

Vaasa

Tervajoki

Rovaniemi

Ylivieska

Kaikki Kia kampanjat

Koko Kia Ceed valikoiman löydät täältä.

Kuinka ladattava hybridi toimii?

Hybridiautoissa on sekä poltto- että sähkömoottori. Ladattavassa hybridissä on akku, joka voidaan ladata pistorasiasta. Tämän ansiosta autolla voidaan ajaa jopa 60 kilometriä pelkällä sähköllä.

Kuinka akku ladataan?

Valitse sopivin omien päivittäisten rutiiniesi mukaan. Voit ladata akun kotona, työpaikalla tai latausasemalla. Saatavissa on sovelluksia, jotka näyttävät lähellä olevat latausasemat kartalla.

Miksi ostaa ladattava hybridi?

Ladattava hybridi voi olla ostohinnaltaan kalliimpi kuin vastaava polttomoottoriauto. Jos kuitenkin huomioidaan kokonaiskustannukset, kuten pienemmät polttoainekulut, hybridi on pitkällä aikavälillä edullisempi.

7 vuoden takuu

Ladattavalle Ceed Sportswagon -hybridille myönnetään Kian ainutlaatuinen 7 vuoden  takuu, joka kattaa myös akun. Takuu on myös siirrettävissä uudelle omistajalle, jos myyt auton.

Tutustu muihin kampanjoihin

Chat-automyynti palvelee nyt joka päivä
Matkailuajoneuvon Laaja kasko nyt -25% alennuksella
Vakuutustarjous: Peruskasko vain 199€
Vaihdossa käy kaikki ajoneuvot