Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Täysin uusi Kia Sportage

Täysin uusi Kia Sportage

Nyt koeajettavana. Tervetuloa!

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan uutuus-malli Kia-myymälään!

Inspiroi joka kulmasta. Alkaen 31 990 €.

Eloisa ja moderni SUV-muotoilu • Voimakas ja tehokas hybridivoimansiirto, myös ladattavana • Tilava ja monipuolinen matkustamo

Tutustu uutuusmalliin tästä

Lisäksi koko Kia-mallistoon tarjolla rahoitus 1,49 % korolla (+kulut)!

Pienet päästöt, monipuoliset vaihtoehdot. Saatavilla on useita voimansiirtoja, joihin kuuluvat hybridi, ladattava hybridi ja kevythybridi. Ne ovat kaikki saatavilla myös GT-line-malleina. Minkä sinä valitset?

Edistynyt tekniikka on enemmän kuin yhteensopiva upean muotoilun kanssa. Linjakas konepelti, näytävä musta etusäleikkö, ikoniset Boomerang LED-päiväajovalot ja LED-sumuvalot sekä dramaattiset dynaamiset LED-ajovalot. Dynaamisen siluetin ja huomiota herättävän kylkilinjan, vauhdikkaan takaosan, rohkean takaspoilerin ja terävästi muotoiltujen LED-takavalojen ansiosta Sportage on tyylikäs valinta, joka vie sinut elämäsi matkalle.

Täysin uusi Kia Sportage kevythybridi

Tyyliä, tekniikkaa, tehokkuutta, liitettävyyttä – sinulle ja tulevaisuudellesi. Löydät kaiken tarvitsemasi täysin uudesta Sportage kevythybridistä. Yhdistämällä uusimman 1,6-litraisen turbobensiinimoottorin ja uusimman 1,6-litraisen dieselmoottorin 48 voltin litiumioniakkuun polttoaineen kulutus ja ajoneuvon päästöt vähenevät. Lisäksi järjestelmä palauttaa kineettisen energian hidastusvaiheiden aikana tarjotakseen vääntömomenttiapua taas kiihdytettäessä.

Täysin uusi Sportage Plug-in Hybrid

Koe upea ulkonäkö ja ensiluokkainen sisustus yhdistettynä tehokkaaseen, reagoivaan ja ekotehokkaaseen ajoon. Sportage Plug-in Hybridin voimakas ja urheilullinen ulkonäkö sekä mahdollisuus ajotavan muuttamiseen tuovat sinut uuden ajan autoilun pariin.

Sportage Plug-in Hybrid on suunniteltu huolellisesti tinkimättä matkustus- ja tavaratiloista. Korkeajänniteajoakku on sijoitettu keskelle, mikä varmistaa tasapainoisen painon jakautumisen sekä monipuoliset sisätilat. Huippuluokan akussa on uusi hallintayksikkö, joka tarkkailee jatkuvasti akun tilaa.

Älykästä ajotekniikkaa. Keskikonsolissa sijaitsevaa HEV/EV-painiketta painamalla voit priorisoida sähkö- ja hybriditilan välillä. EV-tilassa, joka on ihanteellinen kaupunkiajossa, Sportage Plug-in Hybrid asettaa etusijalle pelkän sähköenergian päästöttömään ajoon.* HEV-tilassa se käyttää molempia voimanlähteitä, vaihdellen tilanteen
mukaan joko pelkän bensiinimoottorin, pelkän sähkömoottorin tai molempien yhteiskäytön välillä.

Kysy lisää Kia-myyjältä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

*Rahoitusesimerkkilaskelma: Auton hinta 31 990 €, käsiraha 9 000 €, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 236,57 €, luoton määrä yht. 23 280 € (sis. perustamismaksun 290 €), viimeinen suurempi erä 9 000 €. Kuukausierä sisältää koron 1,49 %, perustamismaksun 290 € ja käsittelykulun 15 €/kk. Luottokustannukset yht. 2 821,65 €, todellinen vuosikorko 2,94 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Lähitapiola Rahoitus Oy, Helsinki.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu