Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Tule koeajamaan uusi ŠKODA ENYAQ meille

Tule koeajamaan uusi ŠKODA ENYAQ meille

Saatavana nyt myös nelivetona!

ŠKODA ENYAQ iV – Škodan ensimmäinen täyssähköinen katumaasturi

Joka solultaan sähköautoksi suunniteltu ENYAQ iV tuo uudenlaista latausta elämään – nyt myös nelivetona. Sen ainutlaatuinen tekniikka, katseita kääntävä muotoilu ja jopa 530 kilometrin* toimintamatka tarjoavat uudenlaisia kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen.

Odotettu uutuusmalli on koeajettavissa Škoda-myymälöissä. Tutustu mallistoon alla olevasta linkistä ja valitse omasi!

Tutustu Škoda Enyaq -mallistoon tästä

Huippuluokan täyssähkö katumaasturi

Uusi ŠKODA Enyaq iV on täyssähköautoille kehitetyn perustekniikan pohjalta rakennettu auto, jossa yhdistyy huippuluokan tekniikka, nopeaan lataamiseen ja pitkään toimintamatkaan.

Enyaq iV:n ulkonäössä on Škodalle tunnusomaisia sekä paljon innovatiivisia ja katseen vangitsevia uusia piirteitä. Sisätilat ovat tilavat ja tavaratila suuri. Viimeistelyn korkea laatu, ympäristöystävällisten materiaalien käyttö ja runsaat käytännölliset yksityiskohdat ja ominaisuudet varmistavat mukavan matkanteon.

ŠKODA Enyaq iV:ssä on lukuisia nerokkaita ja innovatiivisia varusteita ja toimintoja, joita on helppo käyttää. Täyssähköautolla ajaminen on ympäristön ja kukkaron kannalta hyvä ratkaisu. Sähköautojen yleistymisen myötä myös latausasemien määrä kasvaa koko ajan.

Tutustu alla olevasta linkistä varastostamme löytyviin Škoda Enyaq -malleihin.

Tutustu Škoda Enyaq -mallistoon tästä

Kysy lisää ŠKODA-myyjältä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköautomallisto alkaen 44 756,56 €, CO2-päästöllä 0 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 15,8 kWh/100km. ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköautomalliston CO2-päästöt 0 g/km, yhdistetty EU-kulutus (WLTP) 15,8 – 16,8 kWh/100km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Tarkempia tietoja osoitteesta skoda.fi. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu