Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Täysin uusi ŠKODA ENYAQ Ennakkomyynnissä nyt

Täysin uusi ŠKODA ENYAQ Ennakkomyynnissä nyt

ŠKODA ENYAQ iV – Škodan ensimmäinen täyssähköinen katumaasturi

Joka solultaan sähköautoksi suunniteltu ENYAQ iV aloittaa täysin uuden luvun Škodan historiassa. Sen ainutlaatuinen tekniikka, katseita kääntävä muotoilu ja jopa 530 kilometrin* toimintamatka tarjoavat uudenlaisia kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen.

Huippuluokan täyssähkö katumaasturi

Uusi ŠKODA Enyaq iV on täyssähköautoille kehitetyn perustekniikan pohjalta rakennettu auto, jossa yhdistyy huippuluokan tekniikka, nopeaan lataamiseen ja pitkään toimintamatkaan.

Enyaq iV:n ulkonäössä on Škodalle tunnusomaisia sekä paljon innovatiivisia ja katseen vangitsevia uusia piirteitä.

Sisätilat ovat tilavat ja tavaratila suuri. Viimeistelyn korkea laatu, ympäristöystävällisten materiaalien käyttö ja runsaat käytännölliset yksityiskohdat ja ominaisuudet varmistavat mukavan matkanteon.

ŠKODA Enyaq iV:ssä on lukuisia nerokkaita ja innovatiivisia varusteita ja toimintoja, joita on helppo käyttää.

Täyssähköautolla ajaminen on ympäristön ja kukkaron kannalta hyvä ratkaisu. Sähköautojen yleistymisen myötä myös latausasemien määrä kasvaa koko ajan.

Tutustu ŠKODA Enyaqin ominaisuuksiin lisää tästä

Voit hyödyntää sähköautohankintatuen sekä romutuspalkkion

Ostaessasi uuden täyssähköisen ŠKODA ENYAQ iV katumaasturin voit halutessasi hyödyntää valtion sähköauton hankintatuen -2.000€ sekä romutuspalkkion -2.500€ jolloin etusi voi olla yhteensä jopa 4.500€!

Lue valtion sähköauton hankintatuesta lisää täältä

Lue romutuspalkkiosta lisää täältä

Romutuspalkkio ja sähköauton tuki ratkaisivat uuden auton hankintapäätöksen

”Merkittävät tuet auton hankintaan kannustivat Markku Kujalaa sähköauton ostoon. Hän pystyi hyödyntämään sekä sähköauton hankintatuen, että romutuspalkkion ostaessaan joulukuun alussa perheelleen sähköauton.”

Lue koko juttu blogista täältä

Kysy lisää ŠKODA-myyjältä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

SKODA ENYAQ iV -täyssähköautomallisto alkaen 43 791,89 €, CO₂-päästöllä 0 g/km, yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 15,8 kWh/100km. Täyssähköisen ENYAQ iV-malliston yhdistetty WLTP-kulutus15,8 – 17,9 kWh/100 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Todellinen kulutus saattaa poiketa ilmoitetusta arvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.