Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Tee turvalliset autokaupat

Tee turvalliset autokaupat

Hanki auto huolettomasti palveluiden avulla

Tee turvalliset autokaupat Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Rinta-Joupin Autoliikkeen turva- ja rahoituspalveluilla varmistat, ettei autosta koidu sinulle yllättäviä kuluja. Valitsemalla Rinta-Jouppi Vaihtoautoturvan saat huolettomia kilometrejä käytetylle autolle, kun taas Rinta-Jouppi Rahoituksella maksat auton kiinteillä kuukausierillä ilman vakuuksia.

Autokaupat pääset tekemään valitsemallasi tavalla: perinteiseen tapaan myymälässä tai näppärästi etänä puhelimitse tai chat-automyynnissä. Chatin avulla ehdit kaupoille vielä pitkään myymälöiden sulkeutumisen jälkeen, sillä automyyjämme palvelevat chat-automyynnissä viikon jokaisena päivänä klo 8-22.

Tutustu autoihin ja laske rahoitus suoraan auton sivuilla.

Valitse seuraava ajoneuvosi täältä

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva

Huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon. Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton.

Tutustu palveluun tarkemmin tästä Katso kaikki turvakelpoiset vaihtoautot tästä

Rinta-Jouppi Rahoitus

Rinta-Jouppi Autorahoitus on kiinteäkorkoinen ja tasaeräinen rahoitus, jonka kuukausierän suuruuteen voit itse vaikuttaa valitsemalla tilanteeseesi sopivan rahoitusajan. Hoidamme rahoituspäätöksen puolestasi kaupan yhteydessä. Käsirahaa ei välttämättä tarvita, mutta luottotietojen on oltava kunnossa.

Lue lisää autorahoituksesta tästä

Helpot autokaupat

Autokaupat chatissa joka päivä klo 8-22

Myyjämme auttavat sopivan ajoneuvon löytämisessä ja vastaavat mieltäsi askarruttaviin lisäkysymyksiin chatissa. Chat-automyynti palvelee joka päivä klo 8-22!

Tutustu ajoneuvovalikoimaan tästä

Myymälässä ja puhelimessa

Kaupoille pääset tietysti perinteiseen tapaan myymälässä piipahtamalla tai soittamalla. Myymälöitämme löydät 24 eri paikkakunnalta Espoosta Rovaniemelle. Ajoneuvojen kuljettaminen toimipisteiden välillä kauppojen yhteydessä hoituu ilmaiseksi.

Katso toimipisteiden yhteystiedot tästä

Ilmainen kotiintoimitus yli 5000 € vaihtoautoihin

Rinta-Jouppi Express -palvelun ansiosta voit ostaa meiltä auton alusta loppuun kotoa käsin. Samalla hoituu myös vanhan auton antaminen vaihdossa. Palvelu perustuu molemmin puoliseen luottamukseen, joten voit sopia myyjän kanssa kaiken allekirjoitusta vaille valmiiksi puhelimitse tai sähköpostilla. Saat auton ja kauppakirjan haluamaasi paikkaan ja mahdollinen vaihdossa antamasi auto haetaan meille puolestasi.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu