Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - Matkailuautohuoltokampanjat - Tilaa matkailuajoneuvojen lisävarusteet verkkokaupasta

Tilaa matkailuajoneuvojen lisävarusteet verkkokaupasta

Lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen

Matkailuajoneuvot ovat laadukkaampia ja paremmin varusteltuja kuin koskaan ennen. Lisävarusteiden kirjo on laaja sekä liikkeessä oleville että paikalleen seisoville matkailuajoneuvoille.

Suosituimpia suomalaisten ostamia lisävarusteita ovat teltta, markiisi ja pyöräteline. Näiden lisäksi valikoimastamme löytyy kaikkea ilmastointilaitteista televisioihin ja muuhun teknologiaan, halutessasi paikalleen asennettuna. Voit tilata lisävarusteita suoraan yli 9000 tuotteen valikoiman verkkokaupasta Kempeleen myymälään tai sinua lähimpään Matkahuollon pisteeseen.

Tutustu laajaan lisävarusteiden valikoimaan alla olevasta linkistä ja tilaa tuotteet lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.

Siirry verkkokauppaan tästä

Hyvä tietää:

  • Tuotteet maksetaan noudon yhteydessä myymälään. Jos haluat toimituksen lähimpään Matkahuollon pisteeseen, ota yhteyttä puhelimitse 020 777 2553, toimitamme tilauksen bussiennakolla.
  • Tuotteet toimitetaan Kempeleen Rinta-Joupille tai vaihtoehtoisesti Matkahuollolla lähimpään Matkahuollon pisteeseen.
  • Mahdolliset palautukset tapahtuu Kempeleen Rinta-Joupin kautta.

 

Mitä vain matkan varrella kaipaat, käänny meidän puoleemme, niin autamme sinua räätälöimään ajoneuvosi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!

Tutustu laajaan lisävarusteiden valikoimaamme verkkokaupassa tai tule käymään matkailuajoneuvoja ja lisävarusteita myyvään toimipisteeseemme Espoossa, Tervajoella, Kempeleessä, Rovaniemellä, Kokkolassa, Raumalla, Porissa, Jyväskylässä tai Turussa.

Yhteystiedot

 

Kempeleen Caravan-huollossa asennamme lisävarusteet halutessasi matkailuajoneuvoosi

Kempeleen yhteystiedot löydät alla olevasta linkistä.

Kempele

Voit jättää soittopyynnön Kempeleeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu