Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - Matkusta turvallisesti kesällä

Matkusta turvallisesti kesällä

Tuulilasin ja renkaiden huono kunto vaikuttavat turvallisuuteen

Ennen automatkalle lähtöä on hyvä tarkistaa, että kuljettajan lisäksi myös auto on tuvallinen matkantekoon

Suomi on pitkä maa ja kesälläkin reissatessa ajokeli saattaa muuttua matkan aikana tiuhaan tahtiin.  Aamun usva ja päivän auringon paiste saattaa muuttua iltapäivällä ukkosilmaksi.

Naarmuisesta ja säröillä olevasta tuulilasista näkyvyys heikkenee erityisesti vasta-aurinkoon ajettaessa.  Valo hajoaa tuulilasiin ja vaaratilanteita saattaa syntyä. Rikkonainen tuulilasi kuluttaa myös tuulilasinpyyhkijät nopeasti huonoon kuntoon ja näkyvyys sateellakin heikkenee.  Pienetkin kiveniskemät kannattaa käydä korjauttamassa heti, ettei ne muutu ajan myötä isommiksi säröiksi.

Ukkoskuurot on kesällä yleisiä ja rankan sadekuuron aikana vesi jää tien pintaan sekä uriin. Huonot renkaat lisäävät vesiliirron riskiä. Ohjauskulmat on myös syytä tarkistuttaa säännöllisesti, koska väärät ohjauskulmat kuluttavat renkaita epätasaisesti.  Huolehdithan, että renkaissasi on riitävästi pintaa.

Huoltoajan voit varata mistä tahansa 13 huollostamme sivun alaosassa olevalla lomakkeella tai jättämällä soittopyynnön.

Jätä soittopyyntö huoltoon

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita rekisterinumero
3. Kirjoita puhelinnumero
Onko tuulilasissasi halkeamia tai kiveniskemiä?

Korjaamatta jätetty lasi on aina turvallisuusriski – varsinkin jos iskemä haittaa näkyvyyttä. Varaa aika huoltoon ja ammattilaisemme laittavat tuulilasin kuntoon kesän autoreissuja varten.

Nykyaikaisissa autoissa tuulilasi on tärkeä osa turvallisuusjärjestelmää. Koska tuulilasi on kantava pala auton kestävää rakennetta, lasin kunto vaikuttaa siihen, miten auto muuttaa muotoaan törmäyksessä tai ympäriajossa. Lasin lujuus voi muun muassa estää kattoa painumasta sisään.

Tiesithän, että Lasivakuutuksella säästyt yllättäviltä kuluilta. Tuulilasin korjaaminen ei maksa mitään ja vaihdosta maksat vain omavastuun.

Tuulilasin korjaus tai vaihto

Riittääkö autosi kesärenkaiden pinta sadekelillä?

Renkaiden suorituskyky märällä tienpinnalla heikkenee selvästi kulutuspintojen kuluessa ja esimerkiksi riski vesiliirtoon joutumisesta kasvaa huomattavasti.

Rengaspaineilla on myös huomattava merkitys auton turvallisuuden, taloudellisuuden ja ympäristön kannalta. Riski renkaan rikkoutumiselle myös kasvaa. Lisäksi renkaat kuluvat nopeammin ja auton polttoaineen kulutus saattaa hieman kasvaa.

Lue renkaiden vaihdosta lisää täältä

Auton ilmastointilaitteen huolto vain 59 € määräaikaishuollon yhteydessä

+ kylmäaineen täyttö

Ilmastointi vaatii säännöllistä huoltoa. Kun ilmastointijärjestelmä on kunnossa, se lisää mukavuutta ajomatkoille.

Tutustu tarjoukseen tästä

Pysähdy viilentymään. Tarjoamme jäätelöt koko kesän!

Katso toimipisteemme tästä

Voit varata näppärästi huoltoajan autollesi alla olevalla lomakkeella.