Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Uudet BMW 5-sarjan ladattavat hybridit ovat meillä!

Uudet BMW 5-sarjan ladattavat hybridit ovat meillä!

530e Sedan ja Touring CHARGED EDITION

Uudet BMW 5-sarjan Sedan ja Touring ovat valittavissa nyt ladattavina hybrideinä sekä xDrive -nelivedolla. Muut mallit ovat varustettuja kevythybriditekniikalla. Sen avulla 5-sarja on huomattavasti vähäpäästöisempi kuin ennen – sekä kuljettaja, että auto tulevat johtamaan esimerkillään. Aivan kuten hyvän johtajan pitääkin.

Tutustu BMW 5-sarjan ladattaviin hybridi -malleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi – Sedan ja Touring

Kestävyyden esimerkki. BMW 5-sarjan plug-in hybridi vakuuttaa tehokkaalla bensiinimoottorilla, korkeajänniteakulla sekä BMW eDrive -teknologian sähkömoottorilla. Sen suorituskyky on vaikuttava, samalla kun polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt ovat tavallista vähäisempiä. BMW ConnectedDriven Charging Assistant -latausavustin ja älykäs energianhallinta tukevat ajoneuvon lataamista ja alhaista energiankulutusta. Connected Charging tuo samalla lisäetuja tehokkaan bisnessedanin kuljettajalle.

BMW 530e malleissa on tutkimusten mukaan jopa 47% pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW 530i malleissa.

Tutustu 530e malliin lisää tästä

 

BMW 530e auton on sanottu olevan yksi segmenttinsä parhaista plug-in hybrideistä. Se kiihtyy nollasta sataan 6,2 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 235km/h. Auto mahdollistaa puhtaasti sähköisen, päästöttömän ajamisen lyhyillä matkoilla ja dynaamisella suorituskyvyllä ja tarjoaa erinomaisen mukavuuden pitkillä matkoilla. BMW 530e on varustettu akkutekniikalla jonka ansiosta sähköllä ajetun toimintamatkan pituus on jopa 57 kilometriä.

BMW 530e innovatiivinen plug-in ladattava hybridi käyttövoimajärjestelmä yhdistää tehokkaan polttomoottorin ja suorituskykyisen sähkömoottorin. Näin saavutetaan erittäin suuri järjestelmäteho, joka tarjoaa polttomoottorin toimintamatkamukavuuden. Voit itse valita, milloin haluat ajaa akulla ja milloin haluat käyttää polttomoottoria. Plug-in hybridi ladataan sähköauton tapaan normaalista sähköverkosta. Kun sähkömoottorin suorituskyky loppuu, käynnistyy bensiini- tai dieselmoottori. Perinteinen polttomoottori tarjoaa reilun toimintamatkan, kun taas sähkömoottori kerää pisteet etenkin kaupunkiliikenteessä päästöttömän ja lähes äänettömän ajodynamiikan ansiosta.

Kysy lisää BMW-myyjiltä Porissa tai Mikkelissä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

… tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

BMW 530e A Sedan Charged Edition, alk. 55.166,47 €. Autoveroton hinta 52.870 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 1.696,47 €. EU-yhd. kulutus 1,4 l/100 km, CO2-päästöt 31 g/km (WLTP). Vapaa autoetu 980 €/kk, käyttöetu 815 €/kk. (530e A Sedan Charged Edition).
BMW 520d A Sedan xDrive MHEV, alk. 50.122,95 €. Autoveroton hinta 43.900 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 5.622,95 €. EU-yhd. kulutus 5,1 l/100 km, CO2-päästöt 132 g/km (WLTP). Vapaa autoetu 910 €/kk, käyttöetu 745 €/kk. (520d A Sedan xDrive MHEV -kevythybridi tekniikkalla). Kuvan autot erikoisvarustein.