Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Uudet Hobby-matkailuvaunut 2022

Uudet Hobby-matkailuvaunut 2022

Hobbyn kohdalla sinun ei tarvitse valita budjetin ja mukavuuden välillä, sillä Hobbyn valtteja ovat kattava vakiovarustelu avaralla ja toimivalla sisustuksella sekä lyömätön hinta-laatusuhde. Hobby onkin suosituin ja eniten myydyin asuntovaunumerkki Euroopassa.

Pohjoismaista tunnelmaa ja tyylikästä muotoilua

Hobbyn vuoden 2022 matkailuvaunumallisto on hakenut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta ja kotoisasta nautiskelusta. Raikas, mutta Hobbyn perinteikkään ja pidetyn tyylin säilyttänyt vaunumallisto on suunnattu laajalle asiakaskunnalle, kuten designin ystäville, aikaansa seuraaville karavaanareille ja nuorille perheille. Vuoden 2022 mallistossa on vaihtoehtoja edullisemmista malleista premium-luokan luksukseen, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa.

Täysin uudentyylisiä mallisarjoja ovat muun muassa perheystävällisesti suunniteltu EXCELLENT EDITION, uuden sukupolven tyyliä edustava MAXIA sekä rantatunnelmaa sykkivä BEACHY.

Katso valikoima

EXCELLENT EDITION

EXCELLENT EDITION on tilava, valoisa, monipuolinen, tyylikäs ja kodikas uutuusmalli.

HobbyKomplett-täysvarustelun ansiosta vaunussasi on kaikki, mitä lomallasi tarvitset – ilman lisäkustannuksia tai kalliita lisäpaketteja. EXCELLENT EDITION -mallistosta voit valita kuudesta eri pohjaratkaisusta, jotka tarjoavat tilaa erilaisiin tarpeisiin. Tyylikäs ja moderni skandinaavinen ilme täydentyy led-valaistuksella, joka korostaa vaunun pohjoisen vaaleita värejä ja suoria linjoja.

Käytännöllisiä säilytysratkaisuja ja tyylikkyyttä

Neljästä pohjaratkaisusta löytyvät tilavat lastenvuoteet perheen pienimmille. Sänkyjen mukavat joustinpatjat tarjoavat maistuvat yöunet ja vuoteiden alla olevaan säilytystilaan on helppo pääsy, sillä monissa vuoteissa on nostoavustimet. Saareke- ja parivuoteissa on kaasujouset (Lift-o-mat), erillisvuoteissa on jousimekanismi.

EXCELLENT EDITION -matkailuvaunun keittiö on tilaihme pienintä yksityiskohtaa myöten. Super-Slim-Tower-jääkaappi pakastelokerolla toimii äänettömästi ja tarjoaa runsaasti tilaa ja jäähdytystehoa. Ruoanvalmistus sujuu kuin leikiten tilavalla liedellä, jonka sytytys on sähkötoiminen.

  • Pohjaratkaisut: 6
  • Vuodepaikkoja: enint. 5

 

Katso valikoima

MAXIA

Uutuusmallissa yhdistyvät skandinaavinen maailma, rakkaus luontoon ja hyvän olon tunne – se tekee omasta lomakodistasi maailman kauneimman paikan!

Hobby MAXIA on suunniteltu heille, jotka pitävät skandinaavisesta mukavuudesta, nerokkaasta toimivuudesta ja minimalistisesta muotoilusta. Uutuusvaunu ihastuttaa avoimella tilasuunnittelulla, luonnollisilla materiaaleilla, täydellisesti toisiinsa soinnutetuilla väreillä ja pohjoisella hyvän olon tunteella. MAXIA on moderni katseenvangitsija ja avaa aivan uudenlaisen vaunuilukokemuksen.

Loma-asunto pyörien päällä

Lähes 20 neliön sisätiloissa nautit ennenkokemattomasta tilan tunteesta. U-istuinryhmä on sijoitettu tyylikkäästi vaunun takaosaan ja tilava keittiö tarjoaa upeat puitteet ruoanlaittoon. Lyhennettävä parivuode, tv-tila ja takapesuhuone tarjoavat puhdasta luksusta. Kodikkaat puuelementit viimeistelevät lomanautinnon.

HobbyKomplett -täysvarustuksella MAXIA on varustettu kaikella, mitä täydelliseen lomaan vaaditaan.

  • Pohjaratkaisut: 2
  • Vuodepaikkoja: enint. 5

 

Katso valikoima

BEACHY

Suolaa hiuksissa, hiekkaa jalkapohjissa ja vapaus niin pitkälle kuin silmä kantaa. BEACHY on Hobbyn valmistama kompakti matkailuvaunu, josta on karsittu kaikki ylimääräinen pois.

Fiksuja suunnitteluratkaisuja pienimmissäkin tiloissa – kiitos modulaarisen rakenteensa BEACHY 360 on erityisen joustava. Vuode on päiväsaikaan istuinryhmänä ja tarjoaa mukavan tilan kahdelle hengelle. Ja muutamalla kädenliikkeellä se muuntuu lisävuoteeksi lapselle.

Rantatunnelmaa käden käänteessä

Vaunussa on miellyttävä pyöreä muotoilu ja luonnolliset materiaalit luovat todellisen rantatunnelman. Pöydästä muodostat muutamalla kädenliikkeellä ulkokeittiön maisemanäköalalla. Yksi erikoisuus on iso takaovi: istu sängyllä ja katsele järvelle tai merelle, se on todellista rantatunnelmaa – olitpa sitten rannalla, vuoristossa tai kaupungissa.

  • Pohjaratkaisut: 3
  • Vuodepaikkoja: enint. 4

 

Katso valikoima

Kysy lisää matkailuajoneuvomyyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu