Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Uudistunut Kia Ceed-mallisto huikeilla eduilla!

Uudistunut Kia Ceed-mallisto huikeilla eduilla!

Talvipaketti vain 390 € ja rahoitus 1,49 % korolla

Kia Ceed, Ceed Sportswagon, XCeed, ProCeed

Ceed-mallisto alk. 20 590 € tai 181 €/kk*

Nyt Ceed-mallistoon Talvipaketti* hintaan 390 € sekä rahoitus 1,49 % korolla!

*Talvipaketti sis. Continental-talvirenkaat alkuperäisin Kia-kevytmetallivantein, kumimatot sekä tavaratilan kaukalomaton.

Suosittu Kia Ceed-mallisto on uudistunut. Valittavanasi on jo neljä eri mallia: Ceed, Ceed Sportswagon, XCeed ja ProCeed. Saatavana ovat nyt myös ladattavat hybridit ja kevythybridit, uudet 1,5 T-GDI –moottorit sekä innovatiivinen UVO –auton etähallintajärjestelmä. Tutustu alla olevasta linkistä Ceed-mallistoon.

Tutustu Kia Ceed-mallistoon tästä

Kia Ceed – Nyt ensiesittelyssä

Kia Ceed varastaa huomiosi välittömästi matalalla ja leveällä olemuksellaan ja urheilullisella muotoilullaan. Sitä on myös erittäin hauska ajaa dynaamisen tehokkuuden ja kehittyneiden teknisten ratkaisujen ansiosta.

Kia Ceed Sportswagon – Nyt ensiesittelyssä

Saatavana polttomoottorilla sekä Plug-In Hybridinä. Kia Ceed Sportswagon tarjoaa runsaasti tilaa matkasta nauttimiseen. Sen huomiota herättävä muotoilu yhdistyy täydellisesti dynaamisiin moottorivaihtoehtoihin ja monipuoliseen tilavuuteen sekä kattaviin turvallisuusvarusteisiin.

Kia XCeed – Crossover coupe

Saatavana polttomoottorilla sekä Plug-In Hybridinä. Näyttävä crossover coupé, jopa 184 mm maavara ja korotettu mutta urheilullinen istuma-asento, joka takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden ja puhtaan ajonautinnon. Kia XCeed erottuu joukosta.

Kia Proceed – Rohkea. Urheilullinen. 

Rohkea auto, joka venyttää muotoilun periaatteita ja määrittää urheilullisen tyylin uudelleen. Shooting brake -korissa coupén jännitys ja eleganssi yhdistyvät sportswagonin käytännölliseen hienostuneisuuteen.

Tutustu Kia Ceed-mallistoon tästä

Kysy lisää Kia-myyjiltämme!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

*Rahoitusesimerkkilaskelma: Auton hinta 28 580,00 € (sis. toim. kulut), käsiraha 9 000 €, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 240,23 €, luoton määrä yht. 19 870 € (sis. perustamismaksun 290 €), viimeinen suurempi erä 5 000 €. Kuukausierä sisältää koron 1,49 %, perustamismaksun 290 € ja käsittelykulun 15 €/kk. Luottokustannukset yht. 2 490,99 €, todellinen vuosikorko 3,36 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Lähitapiola rahoitus Oy, Helsinki.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu