Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Uudistunut Kia Ceed-mallisto

Uudistunut Kia Ceed-mallisto

Huikeilla eduilla!

Kia Ceed, Ceed Sportswagon, XCeed, ProCeed

Ceed-mallisto alk. 20 590 € tai 183 €/kk*

Nyt Ceed-mallistoon Talvipaketti* hintaan 390 €. Rahoitus 0% korolla!*

*Talvipaketti sis. Continental-talvirenkaat alkuperäisin Kia-kevytmetallivantein, kumimatot sekä tavaratilan kaukalomaton.

Suosittu Kia Ceed-mallisto on uudistunut. Valittavanasi on jo neljä eri mallia: Ceed, Ceed Sportswagon, XCeed ja ProCeed. Saatavana ovat nyt myös ladattavat hybridit ja kevythybridit, uudet 1,5 T-GDI –moottorit sekä innovatiivinen UVO –auton etähallintajärjestelmä. Tutustu alla olevasta linkistä Ceed-mallistoon.

Tutustu Kia Ceed-mallistoon tästä

Kia Ceed – Nyt ensiesittelyssä

Kia Ceed varastaa huomiosi välittömästi matalalla ja leveällä olemuksellaan ja urheilullisella muotoilullaan. Sitä on myös erittäin hauska ajaa dynaamisen tehokkuuden ja kehittyneiden teknisten ratkaisujen ansiosta.

Kia Ceed Sportswagon – Nyt ensiesittelyssä

Saatavana polttomoottorilla sekä Plug-In Hybridinä. Kia Ceed Sportswagon tarjoaa runsaasti tilaa matkasta nauttimiseen. Sen huomiota herättävä muotoilu yhdistyy täydellisesti dynaamisiin moottorivaihtoehtoihin ja monipuoliseen tilavuuteen sekä kattaviin turvallisuusvarusteisiin.

Kia XCeed – Crossover coupe

Saatavana polttomoottorilla sekä Plug-In Hybridinä. Näyttävä crossover coupé, jopa 184 mm maavara ja korotettu mutta urheilullinen istuma-asento, joka takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden ja puhtaan ajonautinnon. Kia XCeed erottuu joukosta.

Kia Proceed – Rohkea. Urheilullinen. 

Rohkea auto, joka venyttää muotoilun periaatteita ja määrittää urheilullisen tyylin uudelleen. Shooting brake -korissa coupén jännitys ja eleganssi yhdistyvät sportswagonin käytännölliseen hienostuneisuuteen.

Tutustu Kia Ceed-mallistoon tästä

Kysy lisää Kia-myyjiltämme!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Kia Ceed alk. autoveroton hinta 18 115,67 € + arvioitu autovero 1 874,33 € + toimituskulut 600 € = kokonaishinta 20 590 €. Vapaa autoetu 500 €/kk, käyttöetu 335 €/kk. CO2-päästöt 123 g/km. Kia-takuu 7 vuotta tai 150 000 km, kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa, sisältäen myös ajoakuston. Kia 24h tiepalvelu vuodeksi veloituksetta. Kia-huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä
kuukausimaksulla alk. 28 €/kk. Kuvan auto erikoisvarustein.. *Kertaluoton rahoitusesimerkki: Kia Ceed 1,0 T-GDI 100hv LX, hinta 20 526,62 € (sis. toim. kulut), käsiraha 3 700 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 183,08 €, luoton määrä yht. 17 117 € (sis. perustamismaksun 290 €), viimeinen suurempi erä 7 200 €. Kuukausierä sisältää koron 0 %, perustamismaksun 290 € ja käsittelykulun 15 €/kk. Luottokustannukset yht. 1.190 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 18 017 €, todellinen luottohinta 21 717 € ja todellinen vuosikorko 1,98 %. Max.rahoitettava osuus 20.000€. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Lähitapiola Rahoitus, Helsinki.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu