Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉ – KATSEENVANGITSIJA

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉ – KATSEENVANGITSIJA

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Coupé asettaa kompaktiluokkaan uuden mittapuun. Urheilullinen muotoilu huokuu silmiä hivelevää estetiikkaa. Valittavina etuvetoiset bensiini- ja dieselmallit sekä räväkällä suorituskyvyllä varustettu M235 xDrive -neliveto. Huipputeknologian ja täydellisesti sovitettujen dynaamisten ajo-ominaisuuksien ansiosta BMW 2-sarjan Gran Coupé erottuu massasta helposti ja kulkee omia teitään.

Tutustu autoon tästä

THE 2 Edition – BMW 2-sarjan Gran Coupé alkaen 34.242€

The 2 Edition –mallissa vakiona on urheilullinen ja näyttävä Sport –varustelu, ylellisellä Luxury –varustelulla alkaen 35.142€ tai dynaamisella M sport –varustelulla alkaen 36.102€. The 2 Edition varustepaketit sisältävät mm. Connected Professional ja life Cocpit Plus –varusteet.

Katseenvangitsija

Ei tyypillinen Coupé vaan uskomaton elämys: ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Coupé tuo kompaktiluokkaan uuden vahvaluonteisen suvereeniuden muodon. Se tekee pyrkimyksensä selviksi ennen kaikkea tinkimättömän suorituskykypainotteisella estetiikallaan. Ei elegantti vaan ekstravagantti. Ei tavanomainen vaan yksilöllinen. Ei arkinen – vaan poikkeuksellinen. Huipputeknologioiden ja täydellisesti sovitettujen ajodynamiikkaominaisuuksien ansiosta BMW 2-sarjan Gran Coupé erottuu massasta helposti ja kulkee omia teitään.

 

Ulkopuoli: Emotionaalista ulkoasua leimaavat urheilullinen ja edistyksellinen muotoilu, kehyksettömät ovet ja elegantti Coupe-siluetti.

Sisätila: Sisätila tekee vaikutuksen urheilullisella premium-tunnelmallaan sekä huolella suunnitellu ja kuljettajakeskeisellä ohjaamollaan.

Tutustu autoon tästä

Kysy lisää BMW-myyjiltä Porissa tai Mikkelissä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

… tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.