Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - UUSI BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉ – KATSEENVANGITSIJA

UUSI BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉ – KATSEENVANGITSIJA

Ensiesittelyssä Porissa ja Mikkelissä lauantaina 14.3.2020 klo 10.00-15.00

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Coupé asettaa kompaktiluokkaan uuden mittapuun. Urheilullinen muotoilu huokuu silmiä hivelevää estetiikkaa. Valittavina etuvetoiset bensiini- ja dieselmallit sekä räväkällä suorituskyvyllä varustettu M235 xDrive -neliveto. Huipputeknologian ja täydellisesti sovitettujen dynaamisten ajo-ominaisuuksien ansiosta BMW 2-sarjan Gran Coupé erottuu massasta helposti ja kulkee omia teitään.

Katseenvangitsija

Ei tyypillinen Coupé vaan uskomaton elämys: ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Coupé tuo kompaktiluokkaan uuden vahvaluonteisen suvereeniuden muodon. Se tekee pyrkimyksensä selviksi ennen kaikkea tinkimättömän suorituskykypainotteisella estetiikallaan. Ei elegantti vaan ekstravagantti. Ei tavanomainen vaan yksilöllinen. Ei arkinen – vaan poikkeuksellinen. Huipputeknologioiden ja täydellisesti sovitettujen ajodynamiikkaominaisuuksien ansiosta BMW 2-sarjan Gran Coupé erottuu massasta helposti ja kulkee omia teitään.

Ulkopuoli: Emotionaalista ulkoasua leimaavat urheilullinen ja edistyksellinen muotoilu, kehyksettömät ovet ja elegantti Coupe-siluetti.

Sisätila: Sisätila tekee vaikutuksen urheilullisella premium-tunnelmallaan sekä huolella suunnitellu ja kuljettajakeskeisellä ohjaamollaan.

 

 

Tervetuloa tutustumaan täysin uuteen BMW 2-sarjan Gran Coupeen myymälään

Pori

Mikkeli

 

Koko BMW mallisto tästä

Katso kaikki BMW kampanjat tästä

BMW 2-sarjan Gran Coupé alk. 32.754,07 €. Autoveroton hinta 28.300 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 3.854,07 €. EU-yhd. kulutus 5,9 l/100 km, CO2-päästöt 135 g/km (WLTP). Vapaa autoetu 670 €/kk, käyttöetu 505 €/kk. (218i GC Business). Kuvan auto erikoisvarustein.