Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - UPEA TÄYSIN UUSI BMW 4-SARJAN COUPÉ ENSIESITTELYSSÄ

UPEA TÄYSIN UUSI BMW 4-SARJAN COUPÉ ENSIESITTELYSSÄ

Uusi BMW 4-sarjan Coupé – Puhdasta silmänruokaa

BMW 4-sarjan Coupé haastaa perinteet tinkimättömyydellään ja tyylikkyydellään ja antaa sinun ottaa ohjat tien päällä. Urheilullinen coupé-siluetti ja ainutlaatuinen muotoilu keulan pystymunuaisineen korostavat auton klassista, mutta samalla innovatiivista ilmettä. Keveyden voi tuntea saumattomana ajonautintona. Vaikuttava ohjattavuus ja hämmästyttävä suorituskyky saavat adrenaliinin varmasti virtaamaan. BMW 4-sarjan Coupé yhdistää lyömättömän ajodynamiikan ilmeikkääseen ulkoasuun.

Uuden BMW 4-sarjan Coupén kohokohdat:
  • Sykähdyttävä ikoni: Pystysuuntainen ja kaksiosainen BMW-jäähdytinsäleikkö.
  • Voimansiirto ja alusta: Konepellin alla sykkii auton sydän, BMW TwinPower Turbo-moottori. Täydellisesti toisiinsa sovitettujen alustakomponenttien, tarkan ohjauksen ja veitsenterävän käsiteltävyyden yhteispeli tarjoaa rajattoman ajonautinnon.
  • Ulkopuolen muotoilu: Kaartuva kattolinja hallitsee sporttisen eleganttia olemusta. Maskuliiniset mittasuhteet ja hienot, äärimmäisen tarkat linjat korostavat urheilucoupen ulkonäköä.
  • Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät: Ultramodernit kuljettajan avustinjärjestelmät ja innovatiiviset digitaaliset palvelut takaavat poikkeuksellisen ajoelämyksen.

Tutustu autoon lisää alla olevasta linkistä ja varaa koeajo.

Tutustu autoon lisää tästä

 

Kysy lisää BMW-myyjiltä Porissa tai Mikkelissä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

… tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

BMW 4-sarjan Coupé, alk. 51.080,89 €, sis. autoveron ja toimituskulut. EU-yhd. kulutus 6,3 l/100 km, CO2-päästöt 143 g/km (WLTP). (420i A Business). Kuvan auto erikoisvarustein.