Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Esittelyssä uusi BMW iX täyssähköauto

Esittelyssä uusi BMW iX täyssähköauto

Mikkelissä ja Porissa

UUDEN AIKAKAUDEN PIONEERI ENSIESITTELYSSÄ BMW-MYYMÄLÄSSÄ

Täyssähköinen BMW iX tuo yhteen sähköisen voimalinjan, teknologiset innovaatiot ja vastuullisen arvoketjun ja se on osoitus kestävän kehityksen ja sähköisen ajonautinnon täydellisestä yhdistämisestä. Uudessa BMW iX -mallissa esitellään ensimmäistä kertaa uusi iDrive-käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu käytettäväksi puheohjauksella ja uuden sukupolven BMW Curved Display -kosketusnäytöllä. Älykäs xDrive-neliveto tekee ajamisesta vaivatonta myös vaativissa sääolosuhteissa. Sähköisesti auton alle taittuva vetokoukku tarjoaa vahvan 2500 kg vetokyvyn.

BMW iX:LLÄ 630 KILOMETRIN* TOIMINTAMATKA

630 kilometrin* toimintamatkan ansiosta BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: 425 km*) sopii loistavasti sekä kaupunkiajoon että pitkille ajomatkoille. Erittäin tehokas rakenne varmistaa äärimmäisen alhaisen, alle 23 kWh:n energiankulutuksen sekä huippuluokan aerodynamiikan ja erinomaisen cw-arvon, joka on ainoastaan 0,25 ja ylivertainen omassa ajoneuvosegmentissään. Kun BMW iX:llä ajetaan MyMode Efficient -tilassa, vaikuttava taloudellisuus paranee entisestään.

BMW iX, JONKA TEHO 523 HV*

Kaksi tehokasta sähkömoottoria antavat BMW iX:lle yhdessä sähköisen BMW xDrive -nelivedon kanssa ylivertaisen sähköisen suorituskyvyn. 523 hevosvoiman* ansiosta BMW iX xDrive50 kiihtyy nollasta sataan 4,6 sekunnissa (BMW iX xDrive40: 326 hevosvoimaa*, nollasta sataan 6,1 sekunnissa). Välittömästi käytettävissä olevan väännön ja portaattoman kiihdytyksen ansiosta BMW iX reagoi liikkeelle lähdettäessä tarkasti ja spontaanisti jokaiseen kaasupolkimen liikkeeseen ja tarjoaa sulavan ajokokemuksen.

MUOTOILU UUDELLEEN AJATELTUNA BMW iX:SSÄ

Tyylikkään muotoilun ja kestävästi suunnitellun tuotannon sekä älykkään teknologiansa ansiosta auto erottuu joukosta. Auto on puhdaspiirteinen ja pelkistetty, mutta silti lämmin ja kutsuva. Minimalistinen muotokieli antaa autolle modernin ja ilmeikkään ulkonäön, ja suuret pinnat, selkeät mittasuhteet ja innovatiiviset yksityiskohdat luovat sille yhteneväisen kokonaisilmeen.

Näkymättömissä olevaa älyä hyödynnetään erityisissä ja ainutlaatuisissa yksityiskohdissa kaikkialla BMW iX -autossa, myös sen ulkopuolella. Ikoninen jäähdyttimensäleikkö on yksi ulkopuolen katseen vangitsevista muotoiluyksityiskohdista. Koska sähköinen käyttövoimajärjestelmä tarvitsee vain vähän jäähdytysilmaa, jäähdyttimensäleikkö on saanut uuden toiminnon – se toimii nyt älypaneelina, johon on sijoitettu kameratekniikkaa, tutkatoiminto ja antureita.

Jäähdyttimensäleikkö ei ole auton ulkopuolen ainoa Shy Tech -ominaisuus. Auton ulkopuolelle on sijoitettu huomaamattomasti useita kameroita ja antureita, sisäänpäin osoittavat oven aukaisimet aktivoidaan painiketta painamalla, lasinpesunesteen täyttö sujuu helposti konepellissä olevan BMW-logon alta, ja peruutuskamera on integroitu takaluukun BMW-logoon. Tekniikka on toisin sanoen piilossa, kunnes sitä tarvitaan.

Lisätietoja uutuusmallista löydät alla olevasta linkistä.

Lisätietoja BMW iX-mallista tästä

Tervetuloa tutustumaan uutuusmalliin BMW-myymälään

Tervetuloa tutustumaan uutuusmalliin Poriin tai Mikkeliin. Voit halutessasi kysyä myyjältä lisätietoja jättämällä esimerkiksi soittopyynnön tai yhteydenottopyynnön alla olevilla lomakkeilla.

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

BMW iX xDrive40 alk. 90.490,19 €, autoveroton hinta alk. 88.200 €, sis. toimituskulut. EU-yhd. energiankulutus 22,5-19,4 kWh/100 km, CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka jopa 425 km. BMW iX xDrive50 alk. 108.469,61 €, autoveroton hinta alk. 105.720 €, sis.toimituskulut. EU-yhd. energiankulutus 23,0-19,8 kWh/100 km, CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka jopa 630 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein. Täyssähköautoja koskeva autovero on poistumassa. Mikäli valmisteilla oleva lakimuutos hyväksytään ja autovero poistuu 1.1.2022 alkaen, palautetaan peritty autoveron takautuvasti. Koskee kaikkia täyssähköautoja, jotka on ensirekisteröity 1.10.-31.12.2021 välisenä aikana. Lisätietoja BMW-myyjältä.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu