Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - UUSI BMW X3 PLUG-IN HYBRID

UUSI BMW X3 PLUG-IN HYBRID

Porissa ja Mikkelissä

Täysin uusi ladattava hybridi BMW X3, jossa on xDrive-neliveto, on uusin esimerkki BMW:n aidosta hybridiajattelusta. BMW X3 xDrive 30e:llä voi ajaa pelkällä sähköllä jopa 46 kilometriä, ja sen suurin sallittu vetopaino on 2 000 kg, joten se on oiva valinta elämän kaikkiin seikkailuihin.

X3 xDrive30e Plug-In Hybrid kattavalla xLine-varustetasolla tarjoaa sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet – urheilullisen kiihtyvyyden ja sähköistä ajamisen iloa.
Taloudellisuus yhdistyy saumattomasti turvalliseen ajokokemukseen. BMW xDrive -nelivedolla liikut haastavemmillakin teillä. Reilu 450 litran tavaratila takaa aktiiviharrastajalle hyvät kuljetusmahdollisuudet.

Yksityiskohtia

  • Ajodynamiikkakatkaisin

    Ajodynamiikka katkaisimella ajoasetukseksi voidaan valita ECO PRO, COMFORT tai SPORT+. Kukin ohjelma vaikuttaa eri tavalla käyttövoiman hallintaan ja alustaominaisuuksien sovitukseen.

  • Hybridiin mukautettu mittaristo

    Hybridiin mukautettu mittaristo näyttää jatkuvasti kaikki tärkeät tiedot Plug-In Hybrid-käyttövoimajärjestelmästä. Näet esimerkiksi sähkömoottorin tehonäytön, akun varaustilan ja jäljellä olevan toimintamatkan pelkkää sähkömoottoria tai molempia moottoreita käytettäessä.

  • Latausliitännän luukku lataustilan ilmaisimella

    Korkeajänniteakun ulkoisessa laatmisessa käytettävä latausliitäntä sijaitsee auton vasemmassa etulokasuojassa kannen alla. Näin pistorasia on suojassa ympäristön vaikutuksilta. Senhetkinen lataustila näytetään LED-ilmaisimen avulla.

Tervetuloa BMW myymälään koeajamaan uusi BMW X3 ladattava plug-in hybridit ja muut BMW uutuudet sekä kuulemaan lisää tulossa olevista malleista

Pori

Mikkeli

 

Katso kaikki BMW-kampanjat tästä Tutustu koko BMW-mallistoon tästä

BMW X3 xDrive30e A Charged Edition xLine alk. 64.811,83 €. Autoverotonhinta 61.850 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 2.361,83 €. EU-yhd.kulutus kulutus 2,3 l/100 km, CO2-päästöt 51 g/km (WLTP). Vapaa autoetu 1.120 €/kk, käyttöetu 955 €/kk. (X3 xDrive30e Charged Edition xLine). Kuvan auto erikoisvarustein.