Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Uusi BMW X3

Uusi BMW X3

Nyt metalliväri veloituksetta ja talvirengassarja hintaan 490 €!

Valitsitpa bensiini tai dieselin, ladattavan Plug-in Hybridin tai täyssähkön, niin voit olla varma, että se on suunniteltu sinulle, joka rakastat ajamista.

Uudistuneeseen BMW X3-malliin saat nyt metallivärin veloituksetta sekä talvirengassarjan asiakashintaan 490 €!

Lisäksi saatavana Winter-paketti kampanjahintaan alkaen 990€. (Winter-paketti sisältää lämmitettävän ohjauspyörän sekä seisontalämmityksen / -tuuletuksen kaukokäytöllä)

Tartu huikeisiin etuihin ja osta uusi BMW X3. Mallistoon pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

BMW X3 xDrive30e Charged Edition Plug-in Hybridin saat myös huolettomalla BMW yksityisleasingillä alk. 595 €/kk*. Tasaerin, ilman käsirahaa!

Uuden BMW X3:sen muotoilun kohokohdat:

Keulan muotoilu, jossa uusi jäähdyttimen BMW-säleikkö

Upea leveysvaikutelma ja X-malleille tyypilliset elementit antavat BMW X3:n keulalle vahvan ilmeen. Kulmikas jäähdyttimen BMW-säleikkö ja uudelleen muotoiltu puskuri, jossa on pystysuuntaiset, kolmiomaiset ilmanottoaukot. Kapeammat LED-ajovalot viimeistelevät BMW X3:n modernin ja fokusoidun kokonaisilmeen.

Perän muotoilu, jossa LED-ajovalot

BMW X3:n uudelleen muotoiltu perä on omaleimainen ja moderni. LED-ajovaloissa on uusi kolmiulotteinen grafiikka. Leveät, upotetut pakoputken vapaamuotopääteputket yhdistyvät yläosan vaakalinjoihin ja huokuvat moderniutta. Yhdessä uudistetun alleajosuojan kanssa BMW X3:n perä antaa autolle selkeän ja vahvailmeisen päätöksen.

Urheiluistuimet sisältävä sisätilan muotoilu

Sisätila tekee vaikutuksen uudistetulla keskikonsolilla, jossa on korkeakiiltoisen mustat koristelistat. Mukavuutta lisäävät ja intuitiivisen käytön mahdollistavat vakiovarusteena olevat Sensatecilla verhoillut urheiluistuimet ja 10,25″ keskustietonäyttö, jonka saa haluttaessa jopa 12″ kokoisena.

BMW X3:N voimansiirto ja alustakomponentit

  • Bensa tai diesel-käyttöisissä versioissa tehokkaat 2.0 litraiset ja 4-sylinteriset TwinPower Turbo -moottorit. Plug-in Hybrid versiossa sähköinen BMW eDrive-voimansiirtoteknologia ja tehokas BMW polttomoottori.
  • BMW xDrive -nelivetojärjestelmä, joka jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen suhteutetusti, parantaen näin vetopitoa, ajodynamiikkaa sekä ajoturvallisuutta.
  • Mukautuva sport-ohjaustehostus, joka varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyen ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavan voiman.
  • 8-vaihteinen Steptronic Sport-vaihteisto, joka kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti.

Tutustu uuteen BMW X3-malliin lisää alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

BMW X3 30e A Plug-in Hybrid BMW yksityisleasingillä 595 €/kk*

Tai alkaen 62.759 €

BMW Yksityisleasingillä saat auton käyttöösi tasaerin ilman käsirahaa. Kuukausierä sisältää täyden huolenpidon kuluvine osineen, takuun, sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi, BMW liikkuvuusturvan koko sopimusajan, sekä BMW talvirengaspaketin.

BMW Yksityisleasing on tehty sinulle, joka haluat helppoutta ja täydellistä ajamisen mukavuutta. Voit nauttia edullisesta ja riskittömästä ajamisesta 36 kuukauden ajan!

Tutustu BMW X3 Plug-in Hybrid -mallistoon alla olevasta linkistä tai kysy lisätietoja myyjältä!

Tutustu tästä

 

Kysy lisää BMW-myyjältä Porissa tai Mikkelissä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

… tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

*36 kk/30 000 km alkaen 595 €/kk Leasing-vuokrat (erät 1-36) yht. 21 420 €. BMW Yksityisleasingin tuottaa Autoleasingyhtiö NF Fleet Oy. Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu