Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Uusi Jeep Wrangler 4xe -lataushybridi

Uusi Jeep Wrangler 4xe -lataushybridi

Legendaarinen Wrangler nyt 5 000 € varuste-edulla!

ikoninen Jeep nyt ladattavana hybridinä

Uusi Jeep ® Wrangler 4xe on varustettu 17,3 kWh: n sähköakulla, joka mahdollistaa jopa 50 km ajamisen pelkällä sähköllä. Myös Wranglerin legendaariset maasto-ominaisuudet ovat käytössä pelkällä sähköllä ajaessa.

Tarjoamme nyt hyvin varustellun Jeep® Wrangler PHEV 4xe MY21 Sahara SF:n ostajalle veloituksetta 5 000 euron arvoisen lisävarustepaketin. Kysy lisää Jeep-myyjiltä Oulussa ja hyödynnä huikea varuste-etu!

Jeep Wrangler 4xe PHEV alkaen 79 990 €*

Tutustu hinnastoon tästä

Yhdistetty teho 380 hp • Toimintamatka sähköllä jopa 50 km • Maksiminopeus sähköajossa 130 km / h • Latausaika 100%:iin < 3h

Katso muut Jeep-mallit nopeaan toimitukseen alla olevasta linkistä.

Katso muut Jeep-mallit tästä

*Hintaan lisätään 600 € toimituskulut.

Jeep Wrangler Plug-In Hybridi

Voit ladata Jeep Wrangler 4xe:n kotona normaalista pistorasiasta tai vaihtoehtoisesti nopeammin sähköasentajan asentamasta kotilatausasemasta. Lataaminen on myös mahdollista julkisissa latauspisteissä auton mukana tulevalla TYPE-2-kaapelilla.

Wrangler 4xe:n akku latautuu myös ajon aikana. E-Coasting-tekniikka muuntaa jarrutuksessa ja hidastuksessa syntyvän kineettisen energian käyttövalmiiksi energiaksi.

Jokapäiväisiin haasteisiin vastaaminen on helpompaa, kun voit luottaa 380 hevosvoiman yhdistettyyn tehoon ja 0-100 km / h kiihtyvyyteen alle 7 sekunnissa. Sähköistyminen parantaa Wrangler 4xe: n suorituskykyä: se on tehokkaampi, hiljaisempi, vähentää tärinää, takaa pienemmän polttoaineenkulutuksen ja päästöt, tarjoaa paremman mukavuuden ja sopii täydellisesti puhtaaseen maastoon tinkimättä suurimmasta vääntömomentista alhaisilla kierroksilla.

Tutustu hinnastoon tästä

Kysy lisää Jeep-myyjältä!

Jätä soittopyyntö

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu