Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW 330e – Sähköä ilmassa

BMW 330e – Sähköä ilmassa

BMW 330e PLUG-IN HYBRID

BMW 330e – Sähköä ilmassa ja moottorissa. BMW 3-sarjan seitsemäs sukupolvi on ladattu ajamisen ilolla. Uuden Plug-in-Hybridin pelkällä sähköllä ajamisen toimintamatka on jopa 60 kilometriä.

Tervetuloa koejamaan Mikkelin tai Porin BMW-myymälään.

Mallin BMW 330e* innovatiivinen voimanlähdekokonaisuus muodostuu uudesta, entistäkin tehokkaammasta nelisylinterisestä BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorista, erittäin taloudellisesta eDrive-sähkömoottorista ja BMW EfficientDynamics -tekniikasta. Tulos: enemmän tehoa, parempi kiihtyvyys ja merkittävästi pienempi polttonesteen kulutus.

Pelkästään sähköllä ajamisen toimintamatkallaan jopa 60 kilometriä BMW 330e* on oiva valinta. Sähköenergia varastoidaan nestejäähdytteiseen korkeajänniteakkuun, joka on helppo ja nopea ladata tavallisesta 230 voltin pistorasiasta muutamassa tunnissa tai kotiin asennetusta BMW i Wallbox -latauspisteestä vieläkin nopeammin. Matkan varrella auton voi myös ladata julkisista latauspisteistä BMW-lisävarusteena saatavaa johtoa käyttäen.

BMW Connected -sovelluksella mallin BMW 330e* kunkinhetkiset kulutus- ja taloudellisuustiedot voidaan katsoa milloin ja mistä tahansa. Akun varaustila, jäljellä oleva toimintamatka tai lähimmän latauspisteen sijainti. Etäkäyttötoiminnoilla voidaan ohjata akuston lataamista ja mitata jokaisen matkan tehotaloudellisuus. Lisäksi etäkäyttötoiminnot tarjoavat vinkkejä toimintamatkan pidentämiseen.

 

Tutustu koko BMW-mallistoon tästä. Kaikki BMW-kampanjat näet täältä tästä.

 

 

BMW 330e Charged Edition alkaen 49.894,79 €. Autoveroton hinta 47.670 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 1.624,79 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2 päästöllä 40 g/km ja kulutus 1,7 l/100 km. Vapaa autoetu 910 €/kk, käyttöetu 745 €/kk. Kuvan auto erikoisvarustein.

Rinta-Jouppi Toimipisteet

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Tutustu muihin kampanjoihin

Subaru Outback
Subaru Outback kampanjahintaan

Jatkuva neliveto ja automaattivaihteisto vakiona SUBARU OUTBACK Kampanjahintaan alk. 38.829€ (sis. toimituskulut 600 €)....

Rinta-Jouppi kouvola
Rinta-Jouppi Kouvola – myymälän avajaiset 20.-30.11.

Tervetuloa tutustumaan avajaisetuihin! Avajaisviikon tarjoukset vaihtoautoihin: LähiTapiolan kaskovakuutus vuodeksi vain 199 €** Kaskotarjous Avajaisten...

Rinta-Jouppi vantaa
Rinta-Jouppi Vantaa – myymälän avajaiset 20.-30.11.

Tervetuloa tutustumaan huikeisiin avajaisetuihin! Avajaisviikon tarjoukset vaihtoautohin LähiTapiolan kaskovakuutus vuodeksi vain 199 €** Kaskotarjous...

Matkailuajoneuvojen talvikampanja
Matkailuajoneuvojen talvikampanja

Talvisia varuste-etuja ja kaupanpäällisiä matkailuajoneuvoihin Matkailuajoneuvojen talvikampanja tuo edullisemmat hinnat ja kaupanpäälliset lähenevään talvilomakauteen....