Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Uusi Peugeot 208 myynnissä meillä

Uusi Peugeot 208 myynnissä meillä

Tervetuloa tutustumaan uutuusmalliin!

UUSI PEUGEOT 208 – VAPAUS VALITA

Uusi PEUGEOT 208 esittelee nuorekkaat ja atleettiset linjansa. Sisällä paljastuu ainutlaatuinen 3D PEUGEOT i-Cockpit®- ohjaamo. Malli antaa Sinulle täyden valinnan vapauden valita joko bensiini-, diesel- tai täyssähkömoottorin. 8-vaihteinen automaatti.

PEUGEOT 208 Active PureTech 75 alk. 16.964 €

Tutustu autoon tästä

Muotoilultaan atleettinen ja sensuelli
Uuden PEUGEOT 208:n voimakkaan persoonallinen ulkonäkö kiinnittää huomion ensisilmäyksellä. Sen linjakkuus yhdistettynä pitkään konepeltiin ja sensuelleihin muotoihin paljastavat houkuttelevan sporttisen puolen. Värikkäät ja raikkaat korinvärit erottavat uuden 208:n liikenteessä. Musta Black Diamondi -katto, kirkkaan mustat kaarilistati ja timanttihiotut kevytmetalli-vanteet viimeistelevät ilmeeni.

PEUGEOT i-Cockpit® 3D-ohjaamo
Tutustu uusimman sukupolven PEUGEOT i-Cockpit® 3Di –ohjaamoon. Koe joustava ja intuitiivinen ajotuntuma, jonka tarjoavat kompaktin kokoinen integroiduin painikkein varustettu ohjauspyörä, personoitavai 3D -digitaalimittaristo, suurikokoinen 10” HDi -kosketusnäyttö sekä seitsemän valikkopainikettai. Viimeistele sisätunnelma entistä modernimmaksi 8-sävyisellä tunnelmavalaistuksella.

Moottorit ja teknologia
Uusimman sukupolven suorituskykyiset ja tehokkaat PureTech & BlueHDi –polttomoottorit tarjoavat intensiivisen ajonautinnon: PureTech 75 hv, 100 hv, 130 hv ja BlueHDi 100 hv. Nämä Stop & Start –toiminnolla varustetut, aiempaa taloudellisemmat moottorit ovat kulutukseltaan optimaaliset. Uusi PEUGEOT 208 on lisäksi varustettu useilla erilaisilla älykkäillä, turvallisuutta lisäävillä ajoavustimilla

ROHKEASTI USKALIAS
PEUGEOT 208:n ilme edestä on vaikuttava. Se on samalla moderni sekä pirteä ja sen suuri krominen etusäleikkö 3 leijonan kynttä muistuttavine full LEDi -ajovaloin ja LEDi-päivävaloin tekevät siitä helposti tunnistettavan.

VALOVOIMAINEN
Takaosasta tekee helposti tunnistettavan kiiltävän mustai koristelista ja siihen sijoitetut kolmea kynttä muistuttavat LEDi -valot.

VIIMEISTELTY JA ILMEIKÄS MYÖS TAKAA
Uuden PEUGEOT 208 :n dynaaminen ja voimakkaasti muotoiltu takaosa on varustettu kahdella ilmanohjaimellai, toinen polttoaineen kulutuksen säästämiseksi ja toinen parantamaan entisestään ajo-ominaisuuksia. Urheilullisuutta lisää kromattu pakoputken pääi.

VERHOILU
PEUGEOT 208 matkustamo henkii rauhallisuutta ja helpoutta, jonka aikaansaa mukavat ja säädettävät etuistuimet, korkealaatuiset materiaalit sekä verhoilujen koristetikkaukset.

ACTIVE SAFETY BRAKE
Jos järjestelmä havaitsee auton edessä esteen tai jalankulkijan järjestelmä jarruttaa automaattisesti välttääkseen törmäyksen tai vähentääkseen törmäyksen aiheuttamia vahinkoja. Järjestelmä on käytössä kun ajonopeus on maksimissaan 85 km/h.

PYSÄKÖINTIAUTOMATIIKKA
Täysin automaattinen apu pysäköintiin. Pysäköintiautomatiikkajärjestelmä hallinnoi automaattisesti ohjausta, kiihdytystä ja jarrutusta pysäköitäessä tai pysäköinnistä poistuessa kuljettajan tarvitsematta lainkaan koskea ohjaukseen, jarrutukseen tai kaasuun. Kuljettajan tarvitsee vain valita vaihteistosta P-tila.

AJOLINJA-AVUSTIN
Tuulilasin yläosassa olevaa kameraa käyttämällä järjestelmä tunnistaa tien jatkuvat ja katkolinjat sekä pientareet ja korjaa ajolinjaa aktivoimalla ohjauspyörän ennen tielinjojen tahatonta ylittämistä. Järjestelmä on aktiivinen 65 km / h nopeudesta alkaen.

AKTIIVINEN KATVEAVUSTIN
Järjestelmä varoittaa kuljettajaa toisen ajoneuvon lähestymisestä katveesta ajonopeuden ollessa 65 – 140 km/h. Varoitus näkyy sivupeileihin syttyvänä valona. Mikäli kuljettaja varoituksesta huolimatta vaihtaa kaistaa, järjestelmä korjaa ajolinjan ohjauspyörää kääntämällä ja estämällä yhteentörmäyksen.

Vuoden Auto 2020 on Peugeot 208!

Tervetuloa koeajolle Peugeot myymälään:

Ylivieskan yhteystiedot tästä

Kokkolan yhteystiedot tästä

Peugeot 208 alk. 16 964 € (sis. tk. 600 €), CO2 –päästö 122 g/km, EU-keskikulutus 5,4 l/100 km. Peugeot-takuu 3 vuotta / 100 000 km. Laajennettu lisätakuu 390 € (5 vuotta / 150 000 km).