Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - ŠKODA SCALA nyt huippueduin

ŠKODA SCALA nyt huippueduin

Talvirenkaat 0 € ja 1000 € polttoainelahjakortti kaupan päälle!

SCALA ON UUSI ŠKODA.

ŠKODA SCALA 1,0 TSI 115 Active 20.427€ tai 250€/kk*
  • Talvirenkaat alkuperäisillä aluvanteilla 16” 0 € + 1000 € polttoainelahjakortti **

SCALA vie ŠKODAn muotoilun uusiin ulottuvuuksiin ja mukautuu elämäsi muutoksiin. Mihin ikinä elämä vie, SCALA on aina valmis uuteen.

Täysin uuden SCALAN myötä automerkki siirtyy päättäväisin askelein eteenpäin. Auton hienostuneissa muodoissa valo ja varjot vaihtelevat kauniisti ajattoman muotoilun yhdistyessä urheilulliseen luonteeseen. Dynaamisen olemuksen kruunaa esimerkillinen käytännöllisyys, joka tekee autosta täydellisen kumppanin elämän eri vaiheisiin. SCALA sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole ollut aiemmin tarjolla perheautokokoluokan hatchback-malleissa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

Tutustu Skoda Scala -mallistoon tästä

** Etu voimassa määräajan 20.2.2020 alkaen ja koskee vain maassa olevia autoja. Ei koske Scala G-Tec mallia. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Näyttävä ulkoa

Tyyli kohdallaan
ŠKODA SCALAN tunteisiin vetoava ja dynaaminen muotoilu antaa viisioviselle hatchback-mallille vahvan, massasta erottuvan ilmeen. Tämän auton moderni ja samalla ajaton muotoilu vain paranee vuosien päästä.

Täys-LED-ajovalot
ŠKODA SCALASSA on vakiona LED-ajovalot, joihin sisältyvät seisontavalot ja LED-päivävalot.

Erottuvasti upea
SCALA on ensimmäinen Euroopassa myytävä ŠKODA-automalli, jonka takaluukun pinnassa on ŠKODA-tekstilogo merkkilogon sijasta. Pitkälle alas ulottuva takalasi ja takavaloyksiköiden muotoilu luovat tämän auton perälle edukseen erottuvan ilmeen.

Täys-LED-takavalot
SCALAN vakiovarusteluun kuuluu LED-takavalot, joissa on omat diodit jarru-, taka- ja sumuvaloille.

Upeat sisätilat

Ensiluokkaiset sisätilat
Sisätilojen ensiluokkaista laatua korostaa kookas korkealle sijoitettu näyttö.

Hienostuneet istuimet
Tarjolla on hienostuneesta Suedia-miksikuitukankaasta valmistettu istuinverhoilu.

Tiedot selkeästi esillä
Muunneltavan digitaalisen Virtual Cockpit -mittariston ansiosta kaikki tärkeät tiedot ovat aina selkeästi näkyvillä.

Suuri tavaratila
Kookas tavaratila suurenee 1410 litraan, kun takaistuimien selkänojat käännetään alas.

Ajonautintoa lisäävä varustelu

Kaista-avustin
Kaista-avustin havaitsee, jos auto alkaa vahingossa ajautua pois kaistalta. Järjestelmä antaa kuljettajalle optisen varoituksn ja korjaa tarvittaessa ajolinjaa.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä Front Assist
Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä Front Assist on törmäysvaarasta hälyttävä järjestelmä. Jos törmäystä ei voida välttää, järjestelmä käyttää auton jarruja törmäyksen seurausten minimoiseksi.

Mukautuva vakionopeudensäädin
Pitää ajonopeuden vakiona ja säilyttää turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon. Toiminnassa ajonopeuteen 210 km/h saakka.

Kaukovaloavustin
Kaukovaloavustin vaihtaa kaukovaloille tai lähivaloille automaattise liikennetilanteen mukaan.

Pysäköintiavustin
Puoliautomaattinen pysäköintiavustin ohjaa autoa poikittain tien suuntaan nähden pysäköitäessä sekä taskupysäköintipaikalla pysäköitäessä ja sieltä poistuttaessa.

Peruutuskamera
Takaluukun kahvaan asennetun peruutuskameran avulla auton pysäköiminen sujuu rennon mukavasti ja vaivattomasti.

Turvallisuus kohdallaan

Jopa 9 turvatyynyä
ŠKODA SCALAN passiivinen turvallisuus on erinomaista tasoa. Sen varmistavat osaltaan jopa yhdeksän turvatyynyä ja ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist.

eCall-hätäpuhelujärjestelmä
SCALASSA on eCall-hätäpuhelujärjestelmä, joka onnettomuuden tapahduttua välittää päivystyskeskukseen tiedot auton sijainnista ja onnettomuuden vakavuudesta. Hätäpuhelun voi soittaa myös manuaalisesti kattoverhouksessa sijaitsevalla näppäimellä.

Kuljettajan avustinjärjestelmät
Mitoiltaan kompakti SCALA perustuu moderniin perustekniikkaan, joka mahdollistaa suuremmista autoista tutut edistykselliset avustinjärjestelmät. Ne parantavat turvallisuutta kiireisessä kaupunkiliikenteessä ja pitkillä moottoritietaipaleilla.

Tervetuloa koeajamaan uutuusmalli ŠKODA-myymälään.

Turku

Vaasa

Pori

Tervajoki

Salo

Katso kaikki Skoda-kampanjat tästä

ŠKODA SCALA -mallisto alkaen 20 427 € CO2-päästöllä 128 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 5,6 l/100 km. ŠKODA SCALA -malliston CO2-päästöt 128–140 g/km ja yhdistetty EU-kulutus 5,6–6,2 l/100 km. *Rahoituslaskelma: hinta yhteensä 21 617,20 €, hyvitys vaihtoajoneuvosta -2000,00 €, väliraha 21 617,20 €, rahoitettava osuus 19 866,20 €, perustamismaksu 249,00 €, korko 5.99%, kuukausierät 72 kk 237,02 € + 13,00 €, viimeinen suurempi erä 8 195,00 €, kuukausimaksu yhteensä 250,02 €, luottokustannukset 6342,32 €, todellinen vuosikorko 7,65%. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Rahoituksen edellytyksenä kaskovakuutus. Luotonantaja: Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta myyjältä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.