Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Vaihdossa käy kaikki ajoneuvot

Vaihdossa käy kaikki ajoneuvot

Vaihda yksi tai useampi ajoneuvo unelmiesi kulkupeliin

Voit tarjota vaihdossa yhtä tai useampaa ajoneuvoa – vaihdossa käy kaikki!

Omistatko ylimääräisen ajoneuvon? Tiesithän, että uuden unelmien auton rahoittamiseen voit antaa meille vaihdossa yhden tai useamman ajoneuvon. Otamme vaihdossa vastaan erilaisia moottoriajoneuvoja moottoripyöristä veneisiin ja traktoreista skoottereihin – tarjoa siis rohkeasti!

Ostamme jatkuvasti uudehkoja ja vähän ajettuja autoja sekä muita ajoneuvoja. Vanhemmat vähän ajetut autot kiinnostavat myös. Myös auton tai vaikkapa moottoripyörän vaihto halvempaan onnistuu meidän kautta. Lunastamme tarvittaessa loppuvelan ja maksun autosta suoritamme heti.

Löydä unelmiesi auto tästä Täytä lomake ja myy ajoneuvosi meille tästä

Tarpeeton ajoneuvo uuden unelman rahoittamiseen

Meillä voit vaihtaa myös ajoneuvosta toiseen, esimerkiksi autosta moottorikelkkaan tai moottoripyörästä autoon. Maksamme käytetystä ajoneuvosta vaihdossa aina tapauskohtaisen hyvityshinnan, joka vähennetään kauppahinnasta. Hyvityshinta riippuu siitä muun muassa siitä mihin olet vaihtamassa, mikä on vanhan ajoneuvosi kunto ja mitä lisävarusteita siinä on.

Löydä unelmiesi auto tästä Täytä lomake ja myy ajoneuvosi meille tästä

Ylimääräinen auto vaihtoon ja porukalla reissuun

Vielä on kesää ja matkailukautta jäljellä! Tuo vaihdossa ylimääräinen ajoneuvo ja hanki haaveilemasi matkailuauto tai -vaunu, jolla koko perhe seikkailee mukavasti. Maksamme käytetystä ajoneuvosta vaihdossa aina tapauskohtaisen hyvityshinnan, joka vähennetään kauppahinnasta.

Katso kaikki matkailuautot ja -vaunut  tästä Täytä lomake ja myy ajoneuvosi meille tästä

Kaksi vaihdossa yhteen – rahoita unelmien auto kahdella ajoneuvolla

Tallissa jo pidempään pölyttyneet ajoneuvot vaihtuvat meillä vaikka uuteen autoon! Voit käyttää kahta tai vaikka useampaakin ajoneuvoasi vaihtaessasi uuteen. Tarjoa siis rohkeasti!

Löydä uusi auto tästä Täytä lomake ja myy ajoneuvosi meille tästä

Helpot autokaupat

Autokaupat chatissa joka päivä klo 8-22

Myyjämme auttavat sopivan ajoneuvon löytämisessä ja vastaavat mieltäsi askarruttaviin lisäkysymyksiin chatissa. Chat-automyynti palvelee joka päivä klo 8-22!

Katso yli 4000 ajoneuvon valikoima tästä

Myymälässä ja puhelimessa

Kaupoille pääset tietysti perinteiseen tapaan myymälässä piipahtamalla tai soittamalla. Myymälöitämme löydät 24 eri paikkakunnalta Espoosta Rovaniemelle. Ajoneuvojen kuljettaminen toimipisteiden välillä kauppojen yhteydessä hoituu ilmaiseksi.

Katso toimipisteiden yhteystiedot tästä

Jätä ajoneuvosi tiedot, niin otamme sinuun yhteyttä

Autosi tiedot

Kuvia ajoneuvostasi (enintään 5 kpl)
Lisää kuvat
Sallitut tiedostomuodot jpg, jpeg, png ja gif.
Yhden kuvan enimmäiskoko 2 MB.

Yhteystietosi

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu