Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Volkswagen e-Golfeja heti ajoon

Volkswagen e-Golfeja heti ajoon

Täyssähköisen e-Golfin toimintasäde jopa 300 km

Volkswagen e-Golf on kätevä valinta kaupunkielämään

 Volkswagen e-Golfilla matka taittuu mukavasti ja edullisesti! Kompaktin koon ansiosta kulkeminen on vaivatonta ja näppärää ahtaammillakin kaduilla.

Volkswagen oli Suomen ostetuin sähköautomerkki vuonna 2020. Tämän käyttövoimanaan sähköä käyttävän vähäpäästöisen e-Golfin toimintasäde on jopa 300 kilometriä. Käyttö on vaivatonta talvellakin, sillä auton sähkömoottori on lähes immuuni lämpötilalle.

Tutustu autoon ja hanki omasi!

Erä autoja nyt edullisesti

Loistava ajettavuus ja mukavuus

Volkswagen e-Golf tarjoaa hyvät tilat, ajettavuuden, mukavuuden ja ergonomian samassa paketissa. Auton edut tulevat parhaiten esiin kaupunkiajossa. Mukavuutta tuovat lisäksi automaattivaihteisto, adaptiivinen vakionopeudensäädin ja Auto Hold -paikallaanpitoavustin.

Ergonomiset sisätilat on viimeistelty miellyttävillä yksityiskohdilla. Kosketusnäyttö helpottaa auton eri ominaisuuksien hallintaa sekä viimeisen silauksen liikkeelle lähtiessä tuo automaattisesti himmentyvä taustapeili.

Sähköauto sopii myös talveen

Auton sähkömoottori on lähes immuuni lämpötilalle, eikä ajoakkukaan kärsi kylmäkäynnistyksistä. Lisämukavuutta tuovat lämmitettävä tuulilasi sekä penkinlämmittimet.

Katso erän autot

Ilmainen kotiintoimitus

Haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme kehittäneet Rinta-Jouppi Express -palvelun. Yli 5000 euron hintaiset vaihtoajoneuvot kuljetetaan veloituksetta kotiovellesi. Samalla hoituu mahdollisen vaihtoauton kuljetus meille.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä

Auton vakuuttaminen on nyt edullisempaa!

Kun ostat tai vaihdat joulu-tammikuun aikana ajoneuvosi, saat edullisen kaskovakuutuksen uuteen ajoneuvoosi. Kaskovakuutus-etu myönnetään henkilöasiakkaiden yksityiskäyttöisiin henkilö- ja pakettiautoihin. Fennian kaskovakuutukset kattavat niin isommat kuin pienemmätkin tien päällä sattuneet onnettomuudet. Hyödynnä vakuutustarjous nyt!

Laaja Fenniakasko vain 200 €

Katso lisää