Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Volvo XC60 -vaihtoautoerä nopeimmille

Volvo XC60 -vaihtoautoerä nopeimmille

Nämä viedään käsistä - osta omasi nyt!

Volvo XC60 – Katumaasturi, josta löytyy kaikki

Yksi pohjoismaiden suosituimmista maastureista, joka sopii Suomeen täydellisesti. Volvo XC60 on luotettava, hyvä ajettava ja erittäin turvallinen.

Löydä oikea auto sinulle sopivilla varusteilla ja tee kaupat.

Äkkiä ostamaan tästä

Volvo XC60

Volvo XC60 on todella mukavan ja tyylikkään näköinen katumaasturi. Autoa ei päällimäisenä luonnehtisi urheilulliseksi, vaan todella helpoksi ja turvalliseksi. 4D-dieselmoottori sopii auton ajettavuuteen loistavasti. Autossa kaikki on hyvin balansissa ja se liikkuu vaivattomasti ja miellyttävästi. Ajettavuutta lisää kehuttu jousitus, joka luo omaa pehmeyttä ajotuntumaan. Volvolle tunnetusti myös XC60 mallissa turvallisuus on ollut ensisijalla ja autosta löytyykin useita turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia.

Kompakti, turvallinen ja hyvin liikkuva katumaasturi, mutta riittääkö siinä tila? Kyllä riittää, sillä sisätilat ovat varsin tilavat ja muunneltavissa matkustajien mukaan. Takakontti ei ole XC-malliston isoin, mutta varsin riittävä tavalliseen elämään ja kuljetukseen.

  • Automaatti
  • Neliveto
  • Diesel

Osta omasi tästä

Rinta-Jouppi Turva – huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Jouppi Turva antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Turva-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Voit ostaa Turvan kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä.

Lue Rinta-Jouppi Turvasta lisää tästä

Ilmainen kotiintoimitus

Haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme kehittäneet Rinta-Jouppi Express -palvelun. Yli 5000 euron hintaiset vaihtoajoneuvot kuljetetaan veloituksetta kotiovellesi. Samalla hoituu mahdollisen vaihtoauton kuljetus meille.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä