Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Lisäpalvelut

Lisäpalvelut

Auton ostaminen meiltä on riskitöntä ja helppoa.

Olemme suunnitelleet sinun eduksesi kaksi lisäpalvelua, jotka tekevät ostopäätöksen tekemisestä helppoa ja vaivatonta ja säästävät kallista aikaasi: Rinta-Jouppi-vaihtoautoturva ja Rinta-Jouppi Express.

Rinta-Jouppi vaihtoautoturva

Jos käytetyn auton osto epäilyttää, Rinta-Joupin vaihtoautoturva rauhoittaa mielesi takuuvarmasti. Voimme tarjota ostamallesi vaihtoautolle vuoden tai 20 000 kilometrin kuntoturvan Perus- tai-Ultra-sopimuksella, jossa ei ole lainkaan omavastuuta. Paljon ajavalle voimme jopa tuplata sopimuksen kilometrit 40 000 kilometriin.

Rinta-Jouppi Express

Nyt voit tehdä autokaupat ja vaihtoautokaupat kanssamme kokonaan kotoa käsin joko puhelimitse tai sähköpostitse. Valitse sinua kiinnostava ajoneuvo laajasta valikoimastamme ja ota meihin yhteyttä. Saat myyjältämme tarvittavat tiedot autosta, mahdollisen vaihtoauton hyvityshinnan sekä kauppasumman, ja voit sopia kanssamme kaupoista. Tämän jälkeen tuomme auton sinua lähimpään toimipisteeseen tai vaikka kotipihaasi koeajettavaksi ja tarkistettavaksi. Kauppa voidaan vahvistaa samalla kertaa ja voimme viedä vaihtoauton mukanamme. Tämän helpompaa autokauppaa ei olekaan!

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen