Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Lisäpalvelut - Rinta-Joupin vaihtoautoturvat

Rinta-Joupin vaihtoautoturvat

Me Rinta-Joupilla uskomme, että auto paranee vaihtamalla. Ymmärrämme myös, että käytetyn auton osto voi epäilyttää – varsinkin, jos olet kokenut ikäviä ”sika säkissä”-yllätyksiä aiemmin. Siksi tarjoamme sinulle mahdollisimman turvallisen ja varman autokaupan vaihtoautoturvien avulla. Ensimmäisen vuoden, 20 000 kilometrin tai jopa 40 000 kilometrin ajot turvaat omavastuuttomalla Turva Plus– tai Ultra-sopimuksella. Käytetyn matkailuajoneuvon ostajalla on vastaava mahdollisuus turvata ajonsa Caravan Turvalla.

Sinulle sopivan Vaihtoautoturvan valitset tutkimalla, mitä osia ja korjauksia sopimukset kattavat, sekä vaihtoauton iän ja ajokilometrien perusteella. Ultra-sopimus on ostettavissa kaupan yhteydessä enintään 9-vuotiaaseen ja alle 200 000 kilometriä ajettuun vaihtoautoon. Plus-sopimus on ostettavissa kaupan yhteydessä enintään 10-vuotiaaseen ja alle 250 000 kilometriä ajettuun vaihtoautoon. Valitse sinulle sopivin Vaihtoautoturva lukemalla lisää Plus-sopimuksesta ja Ultra-sopimuksesta. Vai oletko ostamassa käytettyä matkailuajoneuvoa ja harkitset Caravan Turva -sopimusta?

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen