Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Rinta-Jouppi Turva

Tarjoamme vaihtoautoille ensimmäiseksi vuodeksi tai 20 000 ajokilometrille Plus– tai Ultra Turvan. Matkailuajoneuvon ostajalla on mahdollisuus tehdä sopimus vastaavasta Caravan Turvasta

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Lisäpalvelut - Plus Turva

Plus Turva

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Joupin vaihtoautoturva Plus antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Voit ostaa Plus Turvan  kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä, kun auto on enintään 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 250 000 kilometriä.

Tarjoamme mahdollisuuden vaihtoautoturvaan, koska ymmärrämme, että käytetyn auton osto voi epäilyttää. Et tunne auton aiempia omistajia ja taustallasi voi olla ikäviä kokemuksia aiemmista käytetyn auton kaupoista. Kun meille tulee uusi vaihtoauto, laitamme sen myyntikuntoon ja teemme tarvittavat korjaukset, jotta uskallamme ottaa vastuun sen myynnistä eteenpäin. Haluamme, että myös vaihtoauton ostaminen voi olla sinulle mahdollisimman turvallinen sijoitus.

Mitä Plus-sopimus sisältää?

Vaihtoautoturvan Plus-sopimuksella saat ostamallesi käytetylle autolle joko vuoden tai 20 000 kilometrin kuntotakuun, joka kattaa laajasti moottorin, vaihteiston ja voimansiirron osat. Jos tiedät jo valmiiksi, että ajat vuodessa selvästi enemmän, voimme tuplata sopimuksesi kilometrimäärän 40 000 ajokilometriin.  Se tarkoittaa, että sopimus on voimassa, kunnes toinen ehdoista täyttyy, joko aika tai ajokilometrit. Plus-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Riittää, että ilmoitat huollossa, että autossasi on voimassa vaihtoautoturvan Plus-sopimus. Myönnämme Plus-sopimuksen enintään 10 vuotta vanhoille ja enintään 250 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille. Jos autosi on enintään 9 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 200 000 kilometriä, voit tehdä myös laajemman Ultra-sopimuksen.

Plus Turva -sopimukseen sisältyvät korvattavat osat:

Moottori

Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, jakoketjun rattaat ja -ketjut, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), imusarja, pakosarja, pakokaasun kierrätysventtiili (EGR), öljyputket, kampiakseli, hihnapyörät, öljypohja, kiertomoottorin kotelo, jakopään hihna/ketju ja kiristin ja vesipumppu. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki sisäiset voidellut osat vaihteiston sisällä, jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, alennusvaihteen vaijeri, momentinmuunnin, vauhtipyörä, etupumppu, öljypohja, ulkoinen ja sisäinen ohjausyksikkö. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo, eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto puretaan jonkun edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Kannattaako ostaa käytetty auto?

Tarvitsetko saman tien käyttöön soveltuvaa autoa pienemmällä kustannuksella? Silloin käytetty auto tai vaihtoauto on...

Käytetyn auton ostaminen – näin toimii vaihtoautokauppa

Oletko vaihtamassa autoa ensimmäistä kertaa, tai onko viime kerrasta kulunut jo hetki? Lue tästä,...

Näin myyt autosi

Oletko myymässä autoasi? Jos haluat tehdä kaupat helposti ja varmasti tunnetun toimijan kanssa, ota...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinulle lähimmästä liikkeestä – tarvittaessa kotiovelle toimitettuna

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen