Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Matkailuajoneuvot

Matkailuajoneuvot

Meiltä löydät unelmiesi matkailuauton, asuntoauton, asuntovaunun tai retkeilyauton, etsitpä sitten uutta tai vähän maailmaa nähnyttä menopeliä.

Ostaessasi matkailuajoneuvoa, oli se sitten uusi tai jo maailmaa nähnyt menopeli, voit myös antaa meille nykyisen asuntoautosi tai ‑vaunusi vaihdossa, ja päivittää renkailla kulkevan loma-asuntosi astetta upeammaksi. Me Rinta-Joupilla tiedämme, että unelmat voivat joskus vaatia myös uhrauksia – siksi voit antaa kaupan yhteydessä vaihdossa myös jonkin muun ajoneuvon, kuten henkilöauton tai vaikkapa traktorin.

Valikoima on laaja, ja valinnanvaraa on niin merkin, ominaisuuksien, lisävarusteiden kuin hinnankin suhteen. Nyt sinulla on myös mahdollisuus ostaa matkailuauton lisävarusteet verkkokaupasta yli 9000 tuotteen valikoimasta.  Me Rinta-Joupilla myös huollamme edustamiamme merkkejä, joita ovat Carado, Hobby, Hymer, LMC, Pössl ja Roadcar. Starttaa siis huoletta lomalle meidän kauttamme! Voit myös tilata lisävarusteita suoraan verkkokaupasta Kempeleen myymälään tai lähimpään Matkahuollon pisteeseen.

Matkailuajoneuvojen myyntipisteet sijaitsevat alla olevilla paikkakunnilla:

Kempele, Espoo, Tervajoki, Kokkola, Jyväskylä, Rovaniemi, Pori, Rauma, Turku

Matkailuautojen ja -ajoneuvojen huolto toimii Kempeleessä.

Tutustu merkkikohtaisiin sivuihin

Kampanjat

Artikkeleita matkailuajoneuvoista

miksi matkailuajoneuvo
Matkailuajoneuvojen ABC

Me Rinta-Joupilla myymme, edustamme ja huollamme kuuden eri valmistajan matkailuajoneuvoja. Matkailuajoneuvoja löytyy pääasiassa kolmea...

miksi matkailuauto
Miksi matkailuajoneuvo?

Aktiivisen elämäntavan yleistyttyä matkailuajoneuvoista on tullut Suomessa varteenotettava liikkumis- ja harrastusmuoto. Yhä useampi suomalainen...

miksi matkailuajoneuvo
Matkailuajoneuvoille soveltuvat ajokorttiluokat

Matkailuajoneuvoilla on omat vaatimuksensa ajokorttiluokkien suhteen. Useimpiin matkailuautoihin soveltuu B-luokan ajokortti, kun taas vaunu...

matkailuauton ostaminen
Näin ostat käytetyn matkailuajoneuvon

Jos olet aina unelmoinut karavaanimatkailusta, mutta uuden matkailuajoneuvon ostaminen tuntuu liian isolta askeleelta, käytetyn...