Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Matkailuajoneuvot - Matkailuajoneuvojen merkkihuolto

Matkailuajoneuvojen merkkihuolto

miksi matkailuajoneuvo

Me Rinta-Joupilla huollamme valikoimastamme löytyviä matkailuajoneuvoja (Carado, Hobby, Hymer, LMC, Pössl ja Roadcar)  Kempeleen toimipisteessä.

Tarjoamme edustamiemme matkailuajoneuvomerkkien vaatimusten mukaisen vuotuisen tiiveystakuuhuollon, jossa käydään läpi matkailuauton tai -vaunun asuinosan rakenteet vuotojen varalta.

Valtuutetuissa merkkihuolloissamme varmistat, että matkailuajoneuvosi huolto on tehty oikein ja tärkeät tehdaskampanjat on suoritettu. Ilman vuosittain tehtyä tiiveystarkastusta matkailuajoneuvon valmistaja ei korvaa mahdollisia matkailuautoon tai -vaunuun ilmenneitä kosteusvaurioita, joita voi syntyä paitsi ajoneuvon ikääntyessä myös esimerkiksi valmistusvirheen johdosta.

Matkailuajoneuvojen osalta vuosihuolto on asia erikseen

Niin kutsuttu vuosihuolto on matkailuajoneuvojen osalta asia erikseen. Vuosihuollossa käydään läpi ajoneuvon asuintilat ja tarkistetaan mm. sähkö-, kaasu- ja vesijärjestelmän toimivuus. Vaunujen osalta huoltoon kuuluu lisäksi vaunun nokkapyörä, akselisto ja jarrut.

Tuomalla matkailuautosi- tai vaunusi meille varmistat, että se huolletaan valmistajan vaatimusten mukaisesti niin, että takuut pysyvät voimassa. Säännöllinen huolto pidentää ajoneuvon ikää ja parantaa sen jälleenmyyntiarvoja varmistaen, että kaikki on kunnossa tien päälle lähdettäessä.

Varaa aika matkailuajoneuvon tiiveystarkastukseen joko verkosta, soittamalla tai laittamalla meille sähköpostia. Voit myös varata ajan paikan päällä, mutta siinä tapauksessa suosittelemme kuitenkin huoltotilanteen tiedustelemista etukäteen.

Carado huolto

Carado matkailuautojen ammattitaitoinen merkkihuolto palvelee Kempeleen autoliikkeessä. Huollamme Carado matkailuautot valmistajan ohjeistuksen mukaisessa merkkihuollossa.

Hobby huolto

Rinta-Joupin Kempeleen autoliike palvelee Hobby huolloissa. Meiltä Hobby asuntovaunu huolto ja Hobby asuntoauto huolto. Huollamme Hobby matkailuautot ja -vaunut valmistajan ohjeistuksen mukaisessa merkkihuollossa.

Hymer huolto

Hymer matkailuauto huolto Kempeleen liikkeestä. Huollamme Hymer matkailuautot valmistajan ohjeistuksen mukaisessa merkkihuollossa.

LMC huolto

LMC asuntoautojen ja asuntovaunujen huolto Kempeleen Rinta-Jouppi autoliikkeessä. Huollamme korkeatasoiset LMC matkailuautot ja -vaunut valmistajan ohjeistuksen mukaisessa merkkihuollossa.

Pössl huolto

Pössl retkeilyautojen huolto Kempeleen autoliikkeestä. Huollamme kaiken malliset Pössl matkailuautot valmistajan ohjeistuksen mukaisessa merkkihuollossa.

Roadcar huolto

Roadcar retkeilyautojen huolto Kempeleen autoliikkeestä. Huollamme Roadcar retkeilyautot valmistajan ohjeistuksen mukaisessa merkkihuollossa.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen