Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Matkailuajoneuvot - Uudet matkailuajoneuvot

Uudet matkailuajoneuvot

Meiltä löydät matkailuajoneuvon joka lähtöön, etsitpä sitten menopeliä kotimaan viikonloppumatkailuun tai Euroopan teille. Myymme, huollamme ja edustamme useita matkailuajoneuvomerkkejä kuudella eri paikkakunnalla.

Valikoimastamme löytyy kaiken kokoisia ja -hintaisia vaihtoehtoja aina matkailu- tai asuntoautoista retkeilyautoihin ja asuntovaunuihin. Lisäksi tarjoamme laajan lisävarusteiden valikoiman.

Myymme, huollamme ja edustamme useita matkailuajoneuvomerkkejä kuudella eri paikkakunnalla. Valikoimastamme löytyviä merkkejä ovat Carado, Hobby, Hymer, LMC, Pössl ja Roadcar. Voit tutustua niihin Espoon, Jyväskylän, Kempeleen, Porin, Tervajoen ja Turun toimipisteistämme. Voit kuitenkin ostaa matkailuauton mistä tahansa toimipisteestä, sillä toimitamme sen ilmaiseksi sinua lähimpään pisteeseen. Myös kotiinkuljetus on mahdollinen.

Löydät meiltä paitsi uusimmat asuntoautot myös upouudet Hobby- ja LMC-asuntovaunut. Minkälaisen menopelin itsellesi sitten valitsetkin, matkailuajoneuvoihin on henkilöautojen tapaan luonnollisesti saatavilla myös joustava rahoitus.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen