Rinta-Joupin Autoliike - Matkailuajoneuvot - Uudet matkailuajoneuvot

Uudet matkailuajoneuvot

Meiltä löydät matkailuajoneuvon joka lähtöön, etsitpä sitten menopeliä kotimaan viikonloppumatkailuun tai Euroopan teille. Myymme, huollamme ja edustamme useita matkailuajoneuvomerkkejä kuudella eri paikkakunnalla.

Valikoimastamme löytyy kaiken kokoisia ja -hintaisia vaihtoehtoja aina matkailu- tai asuntoautoista retkeilyautoihin ja asuntovaunuihin. Lisäksi tarjoamme laajan lisävarusteiden valikoiman.

Myymme, huollamme ja edustamme useita matkailuajoneuvomerkkejä kuudella eri paikkakunnalla. Valikoimastamme löytyviä merkkejä ovat Carado, Hobby, Hymer, LMC, Pössl ja Roadcar. Voit tutustua niihin Espoon, Jyväskylän, Kempeleen, Porin, Tervajoen ja Turun toimipisteistämme. Voit kuitenkin ostaa matkailuauton mistä tahansa toimipisteestä, sillä toimitamme sen ilmaiseksi sinua lähimpään pisteeseen. Myös kotiinkuljetus on mahdollinen.

Löydät meiltä paitsi uusimmat asuntoautot myös upouudet Hobby- ja LMC-asuntovaunut. Minkälaisen menopelin itsellesi sitten valitsetkin, matkailuajoneuvoihin on henkilöautojen tapaan luonnollisesti saatavilla myös joustava rahoitus.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen