Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Miksi matkailuajoneuvo?

Miksi matkailuajoneuvo?

Aktiivisen elämäntavan yleistyttyä matkailuajoneuvoista on tullut Suomessa varteenotettava liikkumis- ja harrastusmuoto. Yhä useampi suomalainen on kiinnostunut ajoneuvomatkailusta.

Matkailuajoneuvo sopii sinulle, joka nautit vapaudesta ja viihdyt – tai tunnet jonkun, joka viihtyy – auton ratissa. Koti on siellä missä sinäkin, joten voit itse päättää milloin ja missä liikut. Jos sää ei suosi, ei muuta kuin auton rattiin ja jos vaunulla liikut, vaunu koukkuun ja kohti aurinkoa! Sama pätee, jos ei naapuri miellytä tai lapsia kyllästyttää.

Elämysmatkailua parhaimmillaan

Matkailu asuntoautolla tai -vaunulla on erityisen suosittua lapsiperheiden ja pariskuntien keskuudessa. Lapsiperheille se on hieno mahdollisuus matkustaa lasten kanssa, sillä omat tavarat ovat aina mukana ja pysähtyä voi silloin, kun siihen on tarve. Pariskunnat taas voivat nähdä ja kokea mitä haluavat, missä haluavat. Reissuun voi lähteä myös yksin tai miksei kaveriporukalla – monet nuoret mieltävät nimittäin matkailuajoneuvolla matkailun yhä trendikkäämmäksi harrastukseksi. Kukin voi toteuttaa unelmiaan juuri niin kuin haluaa, mikä tekeekin siitä elämysmatkailua parhaimmillaan.

Oiva vaihtoehto harrastuksen pariin

On vaikea keksiä harrastusta, johon matkailuauto ei sopisi: teatterimatkoille, koiraharrastuksen pariin, hiihtoretkille… Vain taivas on rajana. Vaikka ajoneuvomatkailu mielletäänkin usein kesäharrastukseksi, nykyaikaiset matkailuautot ja -vaunut mahdollistavat ympärivuotisen käytön. Kodikkaiden olosuhteiden ansiosta ajoneuvoa voi käyttää hyvinkin erilaisiin tarpeisiin: matkailuun, harrastuksiin tai miksei mökkinä leirintäalueen kausipaikalla tai omalla tontilla. Hyvin varustellut matkailuautot ja -vaunut mahdollistavat majoittumisen myös talvisin esimerkiksi laskettelukeskuksissa tai pilkki-, hiihto- ja muilla talviretkillä. Lisäksi niitä käytetään yhä useammin myös työmatkoilla.

Alkuun käytetyllä kalustolla

Suomen matkailuajoneuvoyhdistysten keskusjärjestöön eli SF Caravaniin rekisteröityneitä ajoneuvomatkailijoita on Suomessa jo yli 63 000 ja heillä on käytettävissään kattava verkosto leirintäalueita sekä vilkasta toimintaa ympäri maata. Karavaanimatkailun soveltuvuutta juuri sinulle on kätevä ja kannattaakin kokeilla ensin hankkimalla käytetty matkailuajoneuvo. Tule meidän juttusille, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan menopelin. Yhteyttä voit ottaa joko verkon kautta tai soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen