Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Artikkelit - Matkailuajoneuvon ostaminen - Mökki vai matkailuajoneuvo?

Mökki vai matkailuajoneuvo?

näin valitset matkailuajoneuvon

Yhä useampi suomalainen vaihtaa mökin matkailuautoon. Vuonna 2016 matkailuautojen myynti Suomessa kasvoi melkeinpä 18 prosenttia, mikä osoittaa todeksi jo pitkään nähtävissä olleen trendin ajoneuvomatkailun suosion kasvusta.

Moni mökkeilijä kokee, että on aika vaihtaa ’työleiriltä’ vapaalle. Matkailuauton huolto on mökin kunnossapitoa huomattavasti helpompaa. Sen sijaan, että viettäisi ensin arki-illat kodista ja kotipihasta huolehtien ja siirtyisi siitä viikonlopuksi mökkitalkoisiin, voi perjantain tullen kiinnittää vaunun koukkuun tai vain istahtaa rattiin ja hurauttaa viikonlopunviettoon.

Siinä missä mökki tarjoaa vapaa-ajan asumisen tietyllä paikalla, matkailuajoneuvon voi pysäköidä minne ikinä haluaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Ajoneuvomatkailun helppous ja monipuolisuus houkuttaa, minkä vuoksi mökkeilyvarat sijoitetaankin yhä useammin matkailuautoon.

On vaikea keksiä harrastusta, jonka asumis- tai liikkumismuodoksi matkailuajoneuvo ei sopisi. Voi liikkua paikasta toiseen oman mielen mukaan ja nähdä, tehdä ja kokea mitä ikinä haluaa tai vaihtoehtoisesti pistää jalat maahan kausipaikalle. Ei ruohikkoa ajettavana, puita kaadettavana, takkaa lämmitettävänä… Myös epämiellyttävistä naapureista on mahdollisuus päästä eroon laskemalla liikkuva loma-asunto liikkeelle.

Suomessa ajoneuvomatkailijat otettu hyvin huomioon

Suomesta löytyy kattava leirintäalueiden verkosto, jonka lisäksi matkailuajoneuvoilijat on yleisesti ottaen huomioitu hyvin myös infrastruktuurin osalta. Veneilijöille sekä rannikolla että järvi-Suomessa rakennettu vesi- ja sähköverkosto on veneilysesongin ulkopuolella karavaanareiden käytössä, minkä lisäksi esimerkiksi huoltoasemat tarjoavat päiväparkkeja ja mahdollistavat akkujen latauksen sekä wc:n tyhjennyksen. Vaikka infrastruktuuri on vielä kaukana esimerkiksi Saksasta, jossa autolla tai vaunulla matkaaville on tarjolla huomattavasti tiheämpi palveluverkosto ja ajoneuvoharrastus on myös huomattavasti Pohjoismaita edullisempaa, se on kohtuullisen hyvä myös täällä.

Jos matkustelu kiinnostaa, ajoneuvomatkailu on matkustusmuotona paitsi avartavaa myös kansantaloudellisesti järkevää. Valtaosaa suomalaisista kiinnostaakin ensisijaisesti kotimaanmatkailu, ja nähtäväähän kauniissa kotimaassamme riittää – Suomen koluaminen ristiin rastiin vie nimittäin tovin, jos toisen.

Lue myös nämä

Matkailuajoneuvojen ABC

Me Rinta-Joupilla myymme, edustamme ja huollamme kuuden eri valmistajan...

Näin ostat käytetyn matkailuajoneuvon

Jos olet aina unelmoinut karavaanimatkailusta, mutta uuden matkailuajoneuvon ostaminen...

Matkailuajoneuvojen lisävarusteet

Matkailuajoneuvot ovat laadukkaampia ja paremmin varusteltuja kuin koskaan ennen....

Näin valitset itsellesi sopivan matkailuajoneuvon

Tuleeko ajoneuvo ympärivuotiseen käyttöön harrastusten parissa vai kenties kesämatkailuun...

Miksi matkailuajoneuvo?

Aktiivisen elämäntavan yleistyttyä matkailuajoneuvoista on tullut Suomessa varteenotettava liikkumis-...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen