Hyppää sisältöön

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Premium

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Premium on ostettavissa kaupan yhteydessä vaihtoautoon, jonka ikä on enintään 6 vuotta ja alle 160 000 kilometriä ajettu. Hinta 790 €/vuosi.

Toivomme, että Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu vaihtoauto palvelee sinua pitkään ja uskollisesti. Jos haluat taata mielenrauhasi ennen kuin olet tullut tutuksi uuden autosi kanssa, voit ostaa meiltä autokaupan yhteydessä vaihtoautoturvan. Se antaa lisäturvaa, kun haluat nauttia huolettomista kilometreistä uudella vaihtoautollasi.

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Premium

Mitä Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Premium -sopimus sisältää?

Myönnämme Rinta-Jouppi Premium vaihtoautoturvan enintään 6 vuotta vanhoille ja alle 160 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille. Premium -sopimus kattaa laajasti auton eri osien ja järjestelmien viat ja rikkoontumiset. Sopimuksen piiriin kuuluviin korjauksiin ei liity omavastuuta tai korjauskulukattoa. Sopimus on voimassa ensimmäisen vuoden tai 40 000 ajokilometriä. Sopimus päättyy, kun ehdoista ensimmäinen, aika tai kilometrimäärä, täyttyy.

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Premium kattaa:

Moottori

Keinuvivusto, hydrauliset nostajat, imu- ja pakoventtiilit (ei palaneet venttiilit), venttiilin jouset ja ohjurit, sylinterikansi (ei halkeamat eikä ylikuumenemiset), kannentiiviste (ei palaneet eikä kansien oikaisuhionnat), työntötangot, nokka-akselit ja seuraajat, jakopää ja jakoketjut (ei kiristimien/laahareiden kulumisvauriot eikä venyneet ketjut), öljypumppu, männät ja männänrenkaat, sylinterien poraukset, kiertokanget, männän tapit ja laakerit, kampiakseli ja laakerit, imusarja, vauhtipyörä ja käynnistyskehä, moottorin kiinnikkeet, moottorin johtosarja.

Automaattivaihteisto

Kitkalevy, vetolevy, kruunupyörä, välitys, sisäiset akselit, vaihteet, jarrupannat, venttiililohko, säädin, öljypumppu, laakerit ja puslat, servo, kaikki sisäisesti voidellut mekaaniset osat kuorien sisällä, momentinmuunnin, vaihteiston mekatroniikka, vaihteiston ulkoiset anturit, elektroniset vaihteenvalitsimet.

Jäähdytysjärjesetelmä

Öljynjäähdytin, lämpötila-anturi, moottorin termostaatti (rikkoutunut, ei ”väsynyt”), paisuntasäiliö, jäähdytin, termostaattikotelo, tuulettimen viskokytkin, vesipumppu, lämmityslaitteen kenno ja moottori, jäähdytysjärjestelmän anturit.

Kytkin

Painelaakeri, pääsylinteri, työsylinteri, kytkinlevyn keskiö, kytkinvaijeri, kytkinhaarukka, paineasetelma, säätömekanismi ja sylinteri.

Manuaalivaihteisto

Välitys, sisäiset rattaat, synkronirenkaat, vaihteensiirtäjät, sisäiset akselit, laakerit ja puslat, kaikki sisäisesti voidellut mekaaniset osat kuorien sisällä.

Nokkahihnat

Omistajan ohjeiden mukaisesti (vaihdot tulee pystyä näyttämään toteen.)

Tasauspyörästö

Sisäinen välitys, hammasrattaat, akselit, laakerit ja puslat, säätöprikat ja välilevyt, kaikki sisäisesti voidellut mekaaniset osat kuorien sisällä.

Etuveto

Vetoakselit, murrosnivelet (ei vetoakselin suojakumit).

Takaveto

Vetoakselit, murrosnivelet (ei vetoakselin suojakumit).

Pyöränlaakerit

Pyöränlaakerit.

Kardaanit

Kardaaniakselit, kardaaniakselin nivelet, kardaanin tukilaakerit.

Turbo- ja mekaaniset ahtimet

Ainoastaan alkuperäiset tehdasasennetut turboahtimet, elektroninen ahtopaineen säädi.

Polttoainejärjestelmä (Diesel)

Ruiskupumppu, syöttöpumppu, EGR-venttiili (rikkoutunut, ei karstoittunut), ilmanpaineen säädin, alipainepumppu, hehkutuksen rele, korkeapaineanturi, hydraulinen/elektroninen/mekaaninen ajoitusjärjestelmä, matalapainepumppu, paineensäädin (imusarja), polttoaineen katkaisumekanismi.

Polttoainejärjestelmä (Bensiini)

Mekaaninen/elektroninen syöttöpumppu, polttoaineen ruiskupumppu, ilmamäärän mittari, polttoaineen paineensäädin, polttoaineen painesäiliö, läppärunko, kaasuläpän asentoanturi, polttoainejärjestelmän anturit, EGR-venttiili (rikkoutunut, ei karstoittunut).

Tehdasasennettu ilmastointi

Täyttö (vain laitteen viasta johtuen), kompressori, ohjauskytkin, puhaltimen vastus, paisuntaventtiili, kuivain, lauhdutin.

Jarrujärjestelmä

Pääsylinteri, kuristinventtiili, alipainepumppu, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarrutehostin, kuormansäätöventtiil. Ei sisällä syöpyneitä/jumiutuneita/hapettuneita/ruostuneita osia.

AdBlue - Järjestelmä (SCR)

Nestetason anturi, annostelijayksikkö, pumppuyksikkö.

Lukkiutumattomat jarrut

Sisältää ainoastaan alkuperäiset tehdasasennetut järjestelmät. Hydraulipumppu, pyörintänopeusanturit.

Sähköjärjestelmä

Laturi (sis. jännitteensäädin, tuulilasinpyyhkijöiden moottori, takalasinpyyhkijän moottori, polttoainemittarin anturi, vilkkurele, käynnistysmoottori (sis. solenoidi), moottorin lämpötila-anturi, tuulilasinpesimen moottori, takalasinpesimen moottori, ajovakautusjärjestelmä, sytytyksen ohjainlaite, keskuslukituksen moottorit , sähköikkunoiden katkaisijat, hehkutulppien rele, lämmityslaitteen puhaltimen moottori, äänimerkinantolaite, jäähdytyspuhaltimen moottori, viiksikytkimet, moottorinohjain ja MAP-anturi, öljynpaineanturi, sytytyspuolat, sähköiset tuulettimet, kattoluukun moottori ja katkaisija, sähköikkunoiden moottorit, ajovalonpesimen pumppu, keskuslukituksen vastaanottimet, mittarit (ei MMI-järjestelmät).

Iskunvaimennus ja ohjaus

Sis. tehostettu ohjaus. Kallistuksenvakaajan tukivarret, pallonivelet, ylä- ja alatukivarret, alatukivarren nestelaakerit, kierrejouset, hydrauliset jousisylinterit, ohjaustehostimen pumppu, hammastanko (sis. tehostettu ohjaus), ohjaustehostimen säiliö, ohjausvaihde (sis. tehostettu ohjaus), raidetangot ja raidetangon päät, sähköinen tehostin.

Anturit (moottorinohjaus)

Lämpöanturit, nokka-akselin asentoanturi, kampiakselin asentoanturi, Lambda-anturi, Nox-anturi, öljynpaineen anturi, öljymäärän anturi, imusarjan paineanturi, kaasupolkimen asentotunnistin, ahtopaineen anturi, pakokaasujen paineanturi. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Kuoret ja työmateriaalit

Mikäli jokin turvan piiriin kuuluvista vaurioitumisista aiheuttaa lisävaurioitumista kuorille, kuuluvat nämä myös turvan piiriin. Öljyt, nesteet ja öljynsuodattimet korvataan ainoastaan, mikäli niiden lisääminen tai vaihtaminen on välttämätöntä jonkin turvan piiriin kuuluvan osan tai komponentin vaihdosta tai korjauksesta johtuen.

Kaasuneste / Ilmajousitus

Painesäiliö, säätöventtiili, korkeapainepumppu ja jousipallot, venttiiliyksikkö, kompressori, jousipalkeet.

E-Hybrid / Sähkö

Sähköinen ajomoottori, sähköisen ajomoottorin ohjainlaite, sähköisen ajomoottorin nopeudensäädin, ilmalämpöpumpun kompressori.

Kulumataulukko

Tekniikkaturva ei lähtökohtaisesti kata kulumista lainkaan, mutta seuraavien komponenttien/kokonaisuuksien kuluminen kuuluu turvaan taulukon mukaisesti: