Rinta-Joupin Autoliike - Artikkelit - Ajankohtaista - Päällikköpäiviltä intoa ja uusia ideoita omaan työhön 

Päällikköpäiviltä intoa ja uusia ideoita omaan työhön 

|
päällikköpäivät

Päällikköpäivät ovat Rinta-Joupin Autoliikkeessä neljä kertaa vuodessa toistuva tapahtuma, jota päästiin pitkästä aikaa viettämään kasvotusten. Kiitosta saaneiden päivien aikana päälliköt pääsivät tapaamaan työkavereita ja keräämään hyödyllisiä vinkkejä omaan arkeensa. 

Rinta-Joupin Autoliikkeen päälliköt kokoontuivat perinteisille kevään päällikköpäiville tällä kertaa Kuortaneen urheiluopistolle. Kolme päivää kestänyt tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan sitten koronan aiheuttaman tapahtumatauon ja jälleennäkeminen oli kaikille virkistävää vaihtelua. 

– Päällikköpäivät ovat todella tärkeä tapahtuma. Nyt kun ei olla päästy hetkeen tapaamaan kasvokkain, niin yhteisöllisyyden tunne korostui ja tällaiset tapahtumat kasvattavat meitä enemmän yhteen, Rauman toimipisteen myyntipäällikkö Pyry Kylävainio kiittelee. 

päällikköpäivät

Alan parasta asiakaspalvelua

Päällikköpäivät koostuivat yhteisestä tekemisestä ryhmätöiden ja urheilun merkeissä. Rinta-Joupin Autoliikkeen toimitusjohtajan Sami Kankaanpään mielestä päällikköpäivien tärkein anti onkin juuri yhteistyön kehittyminen. 

– On tärkeä päästä tapaamaan työkavereita ja keskustelemaan yhdessä kehitettävistä asioista, Kankaanpää summaa. 

Rinta-Joupin Autoliikkeen automyynnin johtaja Jukka Myntti korostaa päällikköpäivien roolia alan parhaan asiakaspalvelun varmistamiseksi. päällikköpäivät

– Yhteisten päivien avulla päälliköt osaavat johtaa henkilökuntaa niin, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittyä työssään ja saada tukea parhaan suoritustasonsa saavuttamiseksi.  Päälliköt ovat tässä asiassa isossa roolissa, sillä he toimivat kukin päävalmentajina omille tiimeilleen, muistuttaa Myntti. 

Päälliköt puhaltavat yhteen hiileen

Rinta-Joupin Autoliike on kasvanut viimeisten vuosien aikana kovaa vauhtia, ja sitä myöten myös päälliköiden joukko on kasvanut. Rauman myyntipäällikön Kylävainion mukaan päällikköpäivät ovatkin erinomainen paikka tutustua muiden toimipisteiden kollegoiden kanssa kasvotusten. 

– Se parantaa myös toimipisteiden välistä yhteistyötä ja auttaa ymmärtämään, että kaikki ovat töissä samassa yrityksessä ja puhaltavat yhteen hiileen.  

kuntotesti

Mikkelin toimipisteen myyntipäällikkö Heikki Laine toteaa, että kollegoihin syntyy ihan erilainen suhde tällaisen kokemuksen jälkeen.

– Meidän arkemme on todella hektistä, mutta päällikköpäivillä pääsee kohtaamaan kasvokkain muiden toimipisteiden päälliköitä ja päivien aikana syntyy hyviä kontakteja talon sisällä. 

Työkavereilta eväitä omaan työhön 

Rinta-Joupin Autoliikkeen huollon johtaja Heikki Tanner kertoo päällikköpäivien tuovan uusia ajatuksia ja ideoita siihen, miten toimintaa voidaan kehittää entisestään ja asiakkaita palvella entistäkin paremmin. Tannerin mielestä myös myyntipäälliköiden ja huoltopäälliköiden keskustelut ja ajatusten vaihto on hedelmällinen tilaisuus oppia uutta.  

– Päällikköpäivät ovat äärimmäisen tärkeät tulevan kehityksen ja johtamisen näkökulmasta. Myynti- ja huoltopäälliköillä on eri työ, mutta sama päämäärä ja tavoite. Päällikköpäivillä pystymme jakamaan ajatuksia ja sparraamaan toisiamme. 

Mikkelin toimipisteen huoltopäällikkö Pasi Tiihonen ja Rovaniemen toimipisteen huoltopäällikkö Ville Ylipaavalniemi sanovat tapahtuman antavan hyviä vinkkejä ja muistutuksia päivittäisistä tehtävistä. 

– Ryhmätehtävien yhteydessä näkee, miten muut työskentelevät ja miten muualla tehdään asioita. Siitä saa kulmaa omaankin tekemiseen, miettii Tiihonen. 

– Tapasin paljon uusia kasvoja ja juttelin myös myynnin puolen päälliköiden kanssa heidän työstään. Sain päällikköpäiviltä uusia ideoita ja toimintatapoja, joita voin hyödyntää omassa työssäni, Ylipaavalniemi lisää. 

Panostus esihenkilöiden hyvinvointiin kannattaa

päällikköpäivät

Urheilullisen osion kruunaa päälliköille teetetty kuntotesti, jossa jokainen sai tietää senhetkisen kuntotasonsa. Testi on yksi osa Rinta-Joupin Autoliikkeen laajempaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuen kokonaisuutta. 

– Haluamme panostaa esihenkilöiden hyvinvointiin, jotta he voivat edelleen tukea omien tiimiensä työtä ja toimia innostavina esihenkilöinä sekä esimerkkeinä omille tiimiläisilleen, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen henkilöstöjohtaja Eeva Puska 

Urheilullinen painotus sai kehuja myös tapahtumaan osallistuneiden päälliköiden suunnalta.  

– Liikunnallinen ja urheilullinen ympäristö yhdistettynä ryhmätöihin oli loistava paketti. Päivän tapahtumista jäi todella hyvä muistijälkikin sen vuoksi, kehuu Mikkelin myyntipäällikkö Laine. 

– Päällikköpäiviltä jäi käteen paljon uusia asioita – varsinkin, kun ne olivat yhdistettynä liikuntaan. Asiat jäivät näin paremmin mieleen, Rovaniemen huoltopäällikkö Ylipaavalniemi lisää. 

Rinta-Joupin Autoliike toimii tällä hetkellä jo 28 paikkakunnalla ja yrityksessä työskentelee yli 600 henkilöä. Yritys tarjoaa valtakunnallisesti monipuolisia työmahdollisuuksia niin myynnin, huollon, hallinnon kuin viestinnän osaajille.  

päällikköpäivät

Haluatko sinä olla osa suomalaista Koko Kansan Autokauppaa? 

Katso avoimet työpaikat 

Lue myös: 

Rinta-Joupin Autoliikkeessä jopa 40 vuoden työsuhteita

Lue myös nämä

Rinta-Jouppi Turva – huoletonta ajoa vaihtoautolla, matkailuajoneuvolla ja moottoripyörällä

Auto tai moottoripyörä on elämäsi suurimpia hankintoja – myös...

Laihialainen Sami arvostaa Tervajoen autohuollon joustavaa ja yksilöllistä palvelua

Laihialainen Sami Rinne on ajanut Rinta-Joupin Autoliikkeen Tervajoen toimipisteestä...

Korikorjaamossa Mariannen Octaviasta tuli kuin uusi

Mynämäkeläisen Marianne Suvitien onnistunut käynti Rinta-Joupin Autoliikkeen korikorjaamolla johti...

Uutta autoa harkinneelle Maxille hankittiin vähän ajettu auto ulkomailta nopealla aikataululla: ”Suosittelen muillekin”

Uusien autojen pitkät toimitusajat ovat saaneet monet harkitsemaan käytetyn...

Moottoripyörän osto tehdään fiiliksellä, mutta harkiten – Moottoripyörämyyjien vinkit ensipyörän ostajalle

Moottoripyöräkuume on yhtä varma kevään merkki kuin lumen alta...

Toyota Hiace on passeli suurperheelle

Hyvärisen yhdeksänpaikkainen Toyota Hiace pysyy menokunnossa Rinta-Joupin Autoliikkeen Porin...

Sähköauton hankintatuki

Uuden sähköauton ostaja voi saada 2000 euroa valtion hankintatukea...

Salossa Suomen parasta Skoda-huoltoa

Škoda palkitsi jälleen vuoden onnistuneimmat huollon työntekijät. Kaksi voittosijaa...

Kevät on haasteellisinta aikaa autojen tuulilaseille

Tuulilasivahinkoja sattuu keskimäärin useita kymmeniä päivittäin ja otollisinta aikaa...

Autosihteeri Laura Eskelinen pohjusti Oulussa kaupat kymmenestä 80 000 euron Jeep Wranglerista – kaikki myytiin ennen kuin autot saapuivat Suomeen

Oulussa Rinta-Joupin Autoliikkeessä autosihteerinä työskentelevä Laura Eskelinen, 32, oli...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu