Rinta-Joupin Autoliike - Palvelut - Rinta-Joupin vaihtoautoturva - Plus Turva

Plus Turva

Rinta-Jouppi vakuutus

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Joupin vaihtoautoturva Plus antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Voit ostaa Plus Turvan kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä, kun auto on enintään 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 250 000 kilometriä.

Tarjoamme mahdollisuuden vaihtoautoturvaan, koska ymmärrämme, että käytetyn auton osto voi epäilyttää. Et tunne auton aiempia omistajia ja taustallasi voi olla ikäviä kokemuksia aiemmista käytetyn auton kaupoista. Kun meille tulee uusi vaihtoauto, laitamme sen myyntikuntoon ja teemme tarvittavat korjaukset, jotta uskallamme ottaa vastuun sen myynnistä eteenpäin. Haluamme, että myös vaihtoauton ostaminen voi olla sinulle mahdollisimman turvallinen sijoitus.

Mitä Plus-sopimus sisältää?

Vaihtoautoturvan Plus-sopimuksella saat ostamallesi käytetylle autolle joko vuoden tai 20 000 kilometrin kuntoturvan, joka kattaa laajasti moottorin, vaihteiston ja voimansiirron osat. Se tarkoittaa, että sopimus on voimassa, kunnes toinen ehdoista täyttyy, joko aika tai ajokilometrit. Plus-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Riittää, että ilmoitat huollossa, että autossasi on voimassa vaihtoautoturvan Plus-sopimus. Myönnämme Plus-sopimuksen enintään 10 vuotta vanhoille ja enintään 250 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille.

Plus Turva -sopimukseen sisältyvät korvattavat osat:

Moottori

Moottorin sisäiset voidellut osat: Nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja laakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja tapit, keinuvivut ja laakeriholkit, jakoketju sekä sen rattaat ja kiristin, venttiilijouset, venttiilin ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet). Pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja, jakopään hihna sekä sen rullat ja kiristin. Moottorilohko, sylinterinkansi ja kotelot sisältyvät Sopimukseen vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: Kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja.

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakselit, ristinivelet.

Turbo

Ahtimen/turboahtimen kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet.

Jos koet, että haluat laajemman Turva-sopimuksen, suosittelemme tutustumaan Ultra Turvaan.

 

Ostetaan autoja
Kannattaako ostaa käytetty auto?

Tarvitsetko saman tien käyttöön soveltuvaa autoa pienemmällä kustannuksella? Silloin käytetty auto tai vaihtoauto on...

Käytetyn auton ostaminen

Oletko vaihtamassa autoa ensimmäistä kertaa, tai onko viime kerrasta kulunut jo hetki? Lue tästä,...

näin myyt autosi
Näin myyt autosi

Oletko myymässä autoasi? Jos haluat tehdä kaupat helposti ja varmasti tunnetun toimijan kanssa, ota...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä huollosta.

Ajanvaraukseen