Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Palvelut - Rinta-Joupin vaihtoautoturva - Ultra Turva

Ultra Turva

Rinta-Jouppi Turva

Toivomme, että Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu vaihtoauto palvelee sinua pitkään ja uskollisesti. Jos haluat taata mielenrauhasi ennen kuin olet tullut tutuksi uuden autosi kanssa, voit ostaa meiltä autokaupan yhteydessä vaihtoautoturvan. Se antaa lisäturvaa, kun haluat nauttia huolettomista kilometreistä uudella vaihtoautollasi.

Mitä Ultra-sopimus sisältää?

Myönnämme laajan kuntoturva Ultran enintään 9 vuotta vanhoille ja alle 200 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille. Ultra kattaa laajasti auton eri osien ja järjestelmien viat ja rikkoontumiset, eikä sopimuksen piiriin kuuluviin korjauksiin liity omavastuuta. Sopimus käsittää moottorin, vaihteiston ja voimansiirron lisäksi ahtimen, ilmastoinnin, jarrut, jäähdytysjärjestelmän, sähkötekniikan, polttoainejärjestelmän, ohjauksen ja varustelun. Sopimus on voimassa ensimmäisen vuoden tai 20 000 ajokilometriä, mutta jos ajat paljon. Sopimus päättyy, kun ehdoista ensimmäinen, aika tai kilometrimäärä, täyttyy.

Alla näet tarkemmin, mitkä osat Ultra Turva -sopimus kattaa:

Moottori

Moottorin sisäiset voidellut osat: Nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja laakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja tapit, keinuvivut ja laakeriholkit, jakoketju sekä sen rattaat ja kiristin, venttiilijouset, venttiilin ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet). Pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja, jakopään hihna sekä sen rullat ja kiristin. Moottorilohko, sylinterinkansi ja kotelot sisältyvät Sopimukseen vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: Kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja.

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakselit, ristinivelet.

Turbo

Ahtimen/turboahtimen kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet.

Ilmastointi

Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, kuivain, kompressorin katkaisukytkin, paineanturi. Ilmastoinnin putket/letkut, jäähdytysaine, eristeet ja tiivisteet sisältyvät Sopimukseen vain siinä tapauksessa, että niiden uusinta on tarpeen jonkin edellä mainitun ilmastoinnin osan rikkoutumisen takia.

Jarrut

Pääsylinteri, alipaineen tehostin, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja niiden kiinnikkeet, hydraulinen ja elektroninen ohjausyksikkö, jarrutehostin, pyörien nopeusanturit, hydraulinen pumppu/moottorikokoonpano, paineen muunninventtiili.

Jäähdytysjärjestelmä

Vesipumppu, jäähdyttimen kenno ja sen puhallinmoottori, matkustamon lämmityslaitteen kenno ja sen puhallinmoottori, termostaatti, jäähdytysnesteen lämpötilan anturi.

Sähkötekniikka

Laturi, käynnistysmoottori, sytytyspuola, moottorin ohjainlaite, moottorin ohjainlaitteen johtosarja, vaihteiston ulkoinen ja sisäinen ohjainlaite, voimansiirron ohjainlaite, virtalukko, ajonestojärjestelmä, mittaristo, mittariston taustavalokytkin, jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin, ajovalojen kytkin, peilien kytkin, peilin säätömoottori, sähkötoimisten lasien kytkimet, suuntavilkun kytkin, tuulilasipyyhkijän/pesimen kytkin, tuulilasin pesimen moottori, tuulilasin ja takalasin pyyhkimen moottori.

Anturit (moottorinohjaus)

Lämpöanturit, nokka-akselin asentoanturi, kampiakselin asentoanturi, lambda-anturi, Noxanturi, öljynpaineen anturi, öljymäärän anturi, imusarjan paineanturi, kaasupolkimen asentoanturi, ahtopaineen anturi, pakokaasujen paineanturi.

Polttoainejärjestelmä

Imusarja, ilmamassamittari, polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, polttoainesäiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkotelo, polttoaineen lämmitysvastus, lisäalipainepumppu, ruiskutuspumppu, pakokaasujen kierrätysventtiili (EGR).

Ohjaus

Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, sähköinen ohjaustehostin, ohjaustehostimen letkut ja liitännät, rattiakseli, ohjausvaihde/hammastanko, ohjauspyörän säätömekanismi, rattilukko.

Varustelu (vain tehdasasennetut)

Audiokomponentit (ei kaiuttimet/integroitu GPS-järjestelmä), radioantenni, avattavan katon moottori ja kytkimet, kattoluukun moottori ja kytkimet (ei kattoikkunan kiskot ja verhot), vakionopeudensäätimen kytkimet ja tutka. Alustan korkeudensäädön anturit, rajoitinventtiilit ja kompressori. Sähkösäätöisen istuimen moottori, -voimansiirto ja -säätökytkimet. Takaluukun avauskatkaisija, takaluukun lukko ja takaluukun keskuslukituksen moottori. Lasinnostimen mekanismi ja moottori. Lämmitys/ilmastointilaitteen säätöpaneeli.

Turvalaitteet

Törmäystunnistimet, turvatyynyt, turvatyynyjen johdot ja liittimet, ohjauspyörän kosketinrulla.

 

 

Ostetaan autoja
Kannattaako ostaa käytetty auto?

Tarvitsetko saman tien käyttöön soveltuvaa autoa pienemmällä kustannuksella? Silloin käytetty auto tai vaihtoauto on...

Käytetyn auton ostaminen

Oletko vaihtamassa autoa ensimmäistä kertaa, tai onko viime kerrasta kulunut jo hetki? Lue tästä,...

näin myyt autosi
Näin myyt autosi

Oletko myymässä autoasi? Jos haluat tehdä kaupat helposti ja varmasti tunnetun toimijan kanssa, ota...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen